anokis videoproduktion.

I själ och hjärta av Anokis företaget går djupare än bara det fysiska studio och portfolio. Anokis Production är ett kollektiv av konstnärer som starkt tror att vårt arbete är mer av en kultur val än en karriär. Vi hungrar efter inspiration samt möjlighet att inspirera andra.

Anokis Production initierar kreativa koncept och utvecklar befintliga idéer. Det är en fullservice film, video och nya medier med huvudkontor i San Francisco. Företaget producerar innehåll så varierande som PR videoklipp, industriella videos, TV-reklam, webbinnehåll, kort och långfilmer. Vi arbetar med myndigheter och företag både stora och små. Vi drar från de bästa och mest innovativa regi och produktion talang i världen.

Vi har ett komplett in-house personal som arbetar med utformning och genomförande av de finaste kvalitet digitala videoklipp, video och animering som skapas i samband med varje enskild kunds specifika behov. Vi erbjuder ett brett sortiment av prispaket inom jämförelsevis blygsamma budgetar och engagera oss i hela produktions pipeline, från skrivande, pre-production design, budget konsultation, redigering och distribution till utförandet av arbetet och den slutliga godkännanden, garantera en kvalitetsprodukt vid varje steg på vägen.

Anokis Productions har mycket att erbjuda och är redo att stödja dem som vill ta steget mot nästa generation av videoproduktion!