Bästa Marina GPS-plottrar från Lowrance och Garmin

Om du planerar att gå fiska eller bara vill åka någonstans med båt, är chansen att en marin GPS-enhet kan vara bra för dig. I de flesta fall du redan äger en som kom med båten, men kanske du vill få en bättre en så ofta är fallet är att många viktiga funktioner saknas på standard enheter, till exempel, kan en plotter vara av stort behov om du är angelägen om fiske. De flesta av de nya GPS-enheter erbjuder ekolokalisering, hav koordinater, men är nästan alltid fylld med en massa onödiga funktioner. I denna artikel kommer vi att försöka att se över de två GPS-plottrar som kan anses vara de bästa i marknaden – Garmin GPSMAP 4212 och Lowrance HDS 7, som båda har viktiga funktioner som varje marin GPS bör ha, och även en plotter att ta emot ytterligare data, som hastigheten på båten du befinner dig på.

Garmin GPSMAP 4212 är en GPS-plotter som erbjuder hög upplösning satellitbilder och kan höja din havs-segling med ytterligare medvetenheten i alla situationer. Den är perfekt för alla, både för fiske eller bara segling. Den har ett överkomligt pris och står ut med en vacker kvalitet design och en 12,1 “1024×768 VGA-skärm. Det erbjuder också en 3D-perspektiv på vad som finns under båten, så det är bra för fiske. Det är också lätt att använda och kommer med detaljerade kuster, planer hamn, skyddsområden, ger uppdateringar av aktuellt väder och kan sända en signal i händelse av en nödsituation.

Den HDS 7 är en modell att människor som är angelägna om fiske kommer att älska, eftersom den erbjuder djupgående täckning av mer än 100.000 av vattenmassor och täcker de flesta sjöarna i USA i otrolig detaljrikedom. Det är också kompatibel med många kartläggning och dess kartorna uppdateras ofta. Det är ett billigare alternativ till Garmin GPSMAP 4212 med sin design är enklare än den tidigare och den skärmstorlek är mindre, men de funktioner bevaras. Det, precis som GPSMAP 4212, erbjuder också stereo kvalitetsrapporter av vädret.

De ovannämnda plottrar skulle utan tvekan vara den bästa på marknaden, eftersom de erbjuder två ytterligheter – Fokuseringen på kvalitet och fokus på pris. Vilken av dem att plocka återstår endast till dig. Glöm bara inte att faktiskt använda enheten på dess fullkomlighet, eftersom de funktioner som de erbjuder är i värsta fall mycket intressant, om inte användbart. Kom ihåg att segling är ett bra sätt att slappna av, men du vill inte förstöra det roliga genom att gå vilse. En marin GPS med en plotter kan hjälpa dig en hel del att njuta av det mesta av din segling tid.