Fördelar med Hosted VoIP PBX tjänster

Hosted VoIP PBX tjänster erbjuder stora fördelar för små företag i form av service, bekvämlighet, kostnader och produktivitet. Oavsett bransch du är i – ekonomiskt, fastigheter, försäkring eller annan – erbjuder VoIP-teknik dig en förbättrad kund-orienterat telekommunikationssystem.

inget behov av att investera i dyr hårdvara

Den värd VoIP PBX erbjuder alla de avancerade funktionerna i en dyr PBX telefonsystem utan dyr hårdvara, vilket gör det till ett perfekt alternativ för ett litet kontor. Alla dess avancerade funktioner kan avnjutas utan att behöva installera dyra PBX hårdvara på kontoret. Allt du behöver är din befintliga telefonlinje och en dedikerad bredbandsanslutning för att lägga på så många telefonlinjer som du vill. Du får virtuella telefonnummer som kan utöka din räckvidd till platser utan att behöva inrätta faktiska fysiska kontor där.

avancerade samtalshantering funktioner

Den värd VoIP PBX tjänster kommer med en rad avancerade funktioner för att imponera på dina samtal. Den virtuella auto skötare presenterar ringer med ett huvud hälsning och en meny med alternativ, inbegripet ringa efter namn, slå i förlängningen och noll ut att leva operatör, vilket får dem till rätt förlängning.

hantera din verksamhet med lätthet

Den Find-me/follow-me funktionalitet värd PBX tjänsten gör att din personal att arbeta från någon stad. Samtal kan överföras till en anknytning, hemtelefon, mobiltelefon eller VoIP-telefon. Fax och accepteras och överförs till e-postkonton och lådor röstbrevlåda resp. Detta minskar pappersarbetet och sortering, sparar tid och ökar produktiviteten.

imponera på dina samtal

Som i en dyr telefon system är PBX telefonen system också utrustade med avancerade funktioner som samtal screening, samtalsloggar, nummerpresentation, samtal och videokonferenser, och mer. Hosted VoIP PBX tjänster erbjuder avgiftsfria och lokala telefonnummer som får fler potentiella kunder att ringa ditt kontor. Den imponerande och personliga egenskaper hos dessa telefonsystem kan enkelt göra en stor inverkan på dina kunder.

spara på kostnader

Hosted VoIP PBX tjänster ger Fortune 500 funktioner till ett överkomligt pris. Systemet är därför idealisk för små och medelstora företag kontor som vill presentera en professionell image.