GPS – bli din egen detektiv

För några år sedan köpte jag en bil. Det var min ögonsten, och avundas alla mina vänner. Det sprang smidig och snabb och såg värt en miljon dollar. Så var det, som II hade spenderat en förmögenhet på det – spara vartenda öre jag kunde dag efter dag, bara för den bilen.

Tyvärr en fin onsdag kväll, gick jag till parkeringen för att hitta min dyrbara fordon saknas. Några mycket kapabel bil-Jackers hade lyckats bryta igenom state-of-the-art säkerhetssystem i bilen och lyckades köra iväg med den. Jag registrerade ett klagomål till polisen, och anlitade en privatdetektiv. De försökte sitt bästa, men bilen bara inte kunde återvinnas.

Det är när en vän till mig frågade mig varför inte jag installera GPS i min bil. I efterhand, skulle jag ha gjort det. Men sedan kommer ingenting gott någonsin att gråta över spilld mjölk.

GPS-enheter är verkligen en välsignelse för dem som vill skydda vad som är värdefullt för dem. GPS-enheter genomföra systemet Global Positioning för att spåra och hitta levande ting eller ett objekt exakt var. GPS-tracking elementet kan fästas till något – en person, ett fordon, ett föremål, ett djur … möjligheterna är oändliga.

Hur hjälper det?, Kanske du frågar.

Tja, tänk dig att en dag, precis som jag, att du förlorar din bil till ett gäng bil tjuvar. Fördelen att ha en GPS-enhet installerad i bilen ger är att med ett klick på en knapp kan du lokalisera exakt var bilen har tagits. Det är sant, det ger dig den exakta platsen sällade din stulna objekt. Allt som ska därefter göras är att informera myndigheter, och de kan vidta nödvändiga åtgärder för att återställa din bil och haffar de skyldiga. Så enkelt som A, B och C!

Den magiska GPS slutar inte bara där.

När det kommer till relationer, äktenskap och moral, kommer vår generation rangordna inte alltför högt på listorna. Fall av fusk makar, svindleri anställda är en dime ett dussin.

Vad gör du när du misstänker att du kan vara ett offer för någon av ovanstående? Anlita en privatdetektiv för att svansen misstänkta karaktär? Du kan göra det, men det är säkert att bränna ett stort hål i fickan.

Ju enklare och säkrare väg är att sätta dina misstankar att vila genom att fastställa fakta själv. Tycker det proffs. GPS-enheter lätt kan planteras på kläder, väskor, skor och liknande. Den lilla storleken hos anordningen säkerställer också att det går genom diskret och obemärkt. Sittande framför en datorskärm, kan du spåra då den misstänkta partiet och konfrontera dem. Dessutom kan de inte ljuga för dig, är bevis i vanlig syn för alla att se.

Och sedan finns frågan om irriterande husdjur. Vi älskar dem, bryr vi för dem, men då och då de alltid försvinner. Dessa saknade husdjur elände kan nu enkelt vaktas igen genom att installera en GPS-enhet i ditt husdjurs halsband.