hur en gps spårning av fordon system kan hjälpa ditt företag

Hantera fordon med en GPS-tracking system sparar tid och pengar. Spårning av fordon kan hjälpa dig att minska rörelsens kostnader och samtidigt öka antalet tjänsten ringer du fylla varje dag.

GPS-spårning av fordon kan sänka kostnaderna flotta Bränsle och arbetskostnader. Tracking flotta fordon med GPS lätt förhindrar onödig tomgång, fortkörning och personlig användning av fordonet. Det bidrar också till att förbättra routing och hjälper den genomsnittliga flottan minska bränslekostnaderna med 13%. Övervakning av fordon kan hjälpa dig att kontrollera personalkostnader.

Fleet chefer kan använda spårning av fordon system för att minska en flotta driftskostnader på flera olika sätt. Många flottor spara pengar från att kunna spela in korrekta tidrapporter, stoppa onödiga resor och erkänna och stoppa förare som tar långa sträckor.

En flotta GPS-tracking system kan göra underverk för att hjälpa företag bättre service sina kunder. En GPS-spårning av fordon system hjälper företag att förbättra kundservicen genom att:

* Att förbättra svarstider till kundsamtal
* Förbättra fakturering noggrannhet
* Att förbättra ETA noggrannhet
* Gör att du kan meddela kunder om flottans förare kör sent

En väl vet fleet management forskningsrapporten “Förbättra produktiviteten och lönsamheten genom service Fleet Management” offentliggjordes av Aberdeen Group 2008. Det mätte de främsta orsakerna anges av företagen som söker ökad effektivitet genom genomförandet av flottan tracking teknik. Över 73% av företagen uppgav att en högsta prioritet var att försöka förbättra kundupplevelsen genom bättre svarstider.

GPS-spårning programvara ger inblick i förarens beteende och eventuella fel som sker i realtid. Denna information i realtid hjälper företag att få en mer exakt avläsning av gasförbrukningen, fordons skick och att bestämma de bästa och sämsta förare. Baserat på denna information kan fordonsparker erbjuda fortbildning för förare som behöver det mest.