Prisvärd Hosted PBX för små företag

Genom att implementera prisvärd värd PBX telefonen system i ditt småföretag kontor, kan affärskommunikation hanteras mer effektivt. Detta hjälper dig att projicera en etablerad bild bland dina företagskunder.

prisvärda valet för ditt företag kontor

Den värd PBX telefonen system är mycket sparsam och kraftigt minskar telekommunikation kostnader för ditt småföretag kontor. Samtal till lokala och utländska platser kan göras på nominella avgifter. Dessutom, eftersom många förlängningar kan upprätthållas från en befintlig enskild telefonförbindelse, kan ditt företag utökas utan att göra ytterligare investeringar.

funktionsrik telekommunikationssystem

Den värd PBX telefonen system är integrerat med snygga kommunikationsfunktioner inklusive samtal screening, vidarekoppling, röstbrevlåda, röst till e-post, fax till e-post, samtal väntar, auto skötare, nummerpresentation och mycket mer.

Inkommande samtal besvaras av auto skötare med lämpliga mottagningsvillkor meddelanden och ringer presenteras med alternativ som dial-by-namn, dial-by-förlängning och mer. Beroende på vilket alternativ som valts av den som ringer, är samtal överförs till lämpliga anknytningar. Systemet hanterar skickligt flera samtal anländer tillsammans och utför samtalsdirigering utan att skicka ut “upptaget” signaler. En stor fördel med den virtuella PBX är att det tar bort behovet av samtal svara personal i ditt företag.

Inga fler missade samtal

Missade samtal blir ett minne blott när kontoret genomför prisvärd värd PBX. Använda funktioner som hitta mig / följa mig vidarekoppling, systemet framåt officiella samtal till andra telefonnummer inklusive cell nummer. Om alla anknytningar är upptagna, är samtal dirigeras till röstbrevlådan rutan där den som ringer kan placera röstmeddelanden. Röstmeddelanden vidarebefordras till ditt e-postkonto som ljudfil bilagor och även punktligt larmade på din mobiltelefon. Dessa funktioner hjälper dig att hålla kontakten med dina kunder hela tiden, även från utländska sajter.

Alla funktioner värd PBX telefonen system kan avnjutas utan att installera dyra Utrustning på plats. Nödvändig utrustning och infrastruktur bibehålls på tjänsteleverantörens webbplats och funktioner PBX erbjuds med bredband eller telefonnät till rimliga månadsavgifter.