prisvärda pay as you go mobiltelefoner

Pay as you go mobiltelefoner är också känd som pay as you go telefoner. De ger dig rörlighet en trådlös cellulär utan motivationen hos en långsiktig mobiltelefon kontrakt. Att ha en pay as you go telefon, du inga problem om minuter på din strategi, eller ainvoice. Vem som helst kan njuta av bra mobiltelefonnätet och har frihet att bara betala för vad du använder.

Massor av människor kan också njuta av denna fördelarna med en pay as you go telefon. Mamma och pappa samband med ungdomar kommer att njuta av friheten från att behöva oroa sig att använda sig av så många en fråga om minuter. De bör också lovethe skydda erkänna deras särskilda pojke eller flicka kan fortsätta upp-to-date med en mobiltelefon. Vissa människor kanske inte kräver massor av cell minuter i en månad. En varaktig mobiltelefon plan är ofta kostsamt och otillräcklig. För dessa människor, pay as you go telefoner kan erbjuda friheten att ha en mobiltelefon och endast använda den när du behöver.

Pay as you go telefoner fungerar annorlunda än vanliga mobiltelefoner. Det finns inget avtal. Det finns ingen betalning. Du betalar i förskott för de minuter du använder. När du talar, är pengarna dras från pay as you go-konto. Så snart din pay as you go räkningen är faktiskt låg, kommer du att kunna ladda själva kontot. Uppladdning kan göras genom att köpa kontantkort för din telefon. Uppladdningen instruktioner medföljer telefonkort.

För närvarande flera flygbolag erbjuder billiga pay as you go mobiltelefoner tjänsten. Dessa inkluderar T-Mobile, Cingular, Tracfone, för att nämna några. Om du köper en pay as you go telefon, kommer du att få aktiveringsinstruktioner med telefonen. Du kan aktivera telefonen så fort du har köpt den och har också köpt initiala förbetalda cellulära minuter.

Pay as you go telefoner också innehålla en mängd olika alternativ för själva telefonen. Du behöver inte oroa dig att du bara kan ha några gamla, billig telefon för din pay as you go telefon. Dagens flygbolag erbjuder många telefonmodeller inklusive Motorola och Nokia. Dina alternativ inkluderar även flip telefoner, kameratelefoner och mer.

För närvarande, många leverantörer erbjuder priser för mobil service på ca 1000 minuter för ca $ 100. Dessa protokoll har i allmänhet inga tidsbegränsningar, använda dem när, och många har ingen roaming och gratis rikstäckande långa avstånd. Om du har svårt att göra ett långsiktigt åtagande till en mobiltelefon leverantör, bör du överväga pay as you go telefon.