räkna ut din Lowrance GPS-enhet för bästa effektivitet …

Lowrance GPS-enheter är en av de bästa modeller som finns tillgängliga för konsumenterna. Lowrance GPS-produkter är GPS-mottagare. Dessa produkter samla in data från en satellit och visa din plats på en skärm.

GPS är svepande marknaden, vilket är varför det är bra att gå med ett varumärke som har etablerat sig som ledande inom GPS-teknik, eftersom människor är efter god kvalitet på produkterna.

Det finns Lowrance enheter som är specifika för luftfartens behov, marin navigation behov, bilar, och de som var avsedda för den-mark äventyr.

Lowrance Global Positioning system använder satellit sträcker att triangulera din position. Med andra ord, GPS-enheten endast mäter restid signalerna som sänds från satelliterna, sedan multiplicerar dem med ljusets hastighet för att avgöra exakt hur långt enheten från varje satellit är det provtagning. GPS fungerar 24 timmar om dygnet, var som helst i världen och påverkas inte av moln, stormar eller väder.

Genom att låsa in signaler från minst tre olika satelliter, kan en GPS-mottagare beräkna en 2D (tvådimensionell) positionell fix, som består av din latitud och longitud. Genom att låsa in en fjärde satellit, kan GPS beräkna en 3D (tredimensionell) fix, beräkna din höjd samt din latitud / longitud-position.

För att göra detta Lowrance använder en 12 parallell-kanals mottagare i alla sina nuvarande produkter. Tre av kanalerna låsa på satelliter för triangulering. En annan kanal låser på en fjärde satellit för 3D-navigering, vilket gör att enheten beräkna höjden i tillägg till latitud och longitud.

Dessa fyra kanaler kontinuerligt och samtidigt följa de fyra satelliterna i bästa geometriska lägen i förhållande till dig. De ytterligare åtta kanaler spårar alla andra synliga satelliter, tillsätt sedan dessa data till data från de ursprungliga fyra satelliter. Enheten sedan över-löser en lösning, vilket skapar en noggrannhet-enhanced läsning. De ytterligare kanaler också se tillförlitlig, kontinuerlig och oavbruten navigering, även under ogynnsamma förhållanden såsom dalar eller tät skog.

Dessutom beror livslängden på batteriet i din handhållna GPS-enhet på ett antal faktorer. Först och främst är kvaliteten på de batterier du använder. Var noga med att välja en högkvalitativ alkaliskt batteri. Använda Power Save-funktionen när det är möjligt och hålla bakgrundsbelysningen panelen när den inte behövs kommer att försäkra maximal batteritid. Beroende på vilken enhet du har, kommer din genomsnittliga batteritiden vara mellan 8 och 20 timmar.

Ett prov produkt av en Lowrance mottagare är Lowrance Differentiell GPS. Det är helt förseglad och vattentät för att tåla de tuffaste miljöförhållanden, och backas upp av vår Full Ett års garanti. Resultatet är oöverträffad precision för din Lowrance differential-ready GPS-mottagare.

Signaler från landbaserade DGPS stationer används för att korrigera för effekterna av SA och andra noggrannhet-nedbrytande begränsningar. Dessa DGPS stationer, som drivs av den amerikanska kustbevakningen eller liknande byråer runt om i världen, erbjuder gratis DGPS korrektioner sänds på 283,5 till 325 kHz. Lowrance DGPS Beacon Receiver utgångar RTCM SC-104 format korrigeringar till någon DGPS-klar GPS-mottagare.

Lowrance producerar många program och handböcker för att förbättra GPS-upplevelsen. Det är viktigt att användarna nya till GPS läsa manualen för vilken enhet de väljer att köpa, oavsett märke. Som konsumenter, det finns massor av funktioner du vill räkna ut.