sänka kostnaderna med VoIP

Den senaste tidens globala nedgången tvingar individer, företag och företag att titta på sätt att minska kostnaderna. Ett sätt att göra detta är att hitta ett lämpligt och alternativt sätt att ringa telefonsamtal. Vare sig personlig eller företag, alternativ finns nu tillgängliga med hjälp av röst över Internet-protokoll eller VoIP.

I stor utsträckning har människor redan införlivat användningen av VoIP utan att faktiskt inse. Många miljoner människor använder MSN och Yahoo som en daglig rutin i livet. Den en gång endast text tjänsten nu har bildat en röst och webbkamera anläggning gör det möjligt att prata med folk som helst i världen gratis. Företagen använder Skype för att ringa konferenssamtal ofta med samtal med fler än två personer. Även etablerade inom psyket hos de flesta människor, många misslyckas dock att inse att användningen av en fasta telefoner nu kan sägas upp helt och hållet.

Ovanstående beskriver användningen av applikationer som tillåter PC till PC-samtal skall äga rum. Däremot har ny teknik gjort det möjligt för datorn att ringa, en fast och / eller mobil. De flesta människors oro med detta skulle vara trefaldigt:

Ett. Med att alltid slå på datorn
2. Kvalitet på telefonsamtal
Tre. Konfigurera bekostnad

Både Vonage och Skype adress alla tre alternativen. Även om var och antar en annan strategi, är det verkligen nu möjligt att ringa ett samtal via datorn, utan att behöva slå på datorn, och genom att använda din befintliga telefon. Kvaliteten på telefonsamtal är lika bra om inte bättre, och uppsättningen upp bekostnad även utgör en extra utlägg, är relativt billigt och i slutändan gör slut med dyra mark linje helt och hållet. De priser för att ringa är betydligt billigare än den fasta telefonen, vilket sänker kostnaderna i en tid då de flesta människor kommer att behöva.

Det är ingen överraskning att konsumenter vänder sig till VoIP i snabbare takt varje år och data visar att 1 av 12 hushåll åtminstone i Kanada har vänt sig till VoIP vilket indikerar en trend som är osannolikt att vända.