shopping för ett konferenssamtal högtalartelefon

Om du kommer att göra en hel del konferenssamtal, är den bästa idén kommer att vara för dig att köpa en konferens telefonsamtal högtalare. Detta gör att du kan ringa eller gå in på konferenssamtal snabbt och enkelt. Du kan även hitta en video telefon urval konferenssamtal där ute, och bland alla tillgängliga alternativ, här är några av de bästa val.
Polycom SoundStation 2W 2.4GHz trådlös konferenstelefon
Detta är absolut en av de allra bästa högtalare konferenssamtal telefonmodeller. Den perfekta konferenssamtal högtalartelefon för alla dina konferenssamtal behov, och är tillgänglig för under $ 700.
Denna konferenssamtal högtalartelefon är sladdlös så du behöver aldrig oroa dig för ledningar eller kablar lossnar eller snubbla över dem. Med den här telefonen du har friheten att konferensen någonstans gruppsamarbete är viktigt, även i rum där inga telefonlinjer. En prisvärd, överlägsen kvalitet konferenssamtal telefon, kan du köpa den här telefonen genom återförsäljare såsom Tiger Direct.
Med röstkvalitet till prisbelönta SoundStation, bevisat 2,4 GHz trådlös teknik, ökad säkerhet för röstkryptering, och upp till 24 timmars taltid, bara för att nämna några av de många funktionerna i den här telefonen, bör det vara definitivt en av de bästa utmanare på din lista.
Det är faktiskt känd som den första telefonen som kombinerar bekvämligheten mobiltelefon och Polycom röstkvalitet, och standardavvikelsen headset kabeln kan du omedelbart ansluta din mobiltelefon till konferensen telefonen när du behöver. Eftersom samtalet rings via det cellulära nätet, finns det inget behov av en analog telefonlinje.
Polycom Voicestation 500 bluetooth konferenstelefon
En annan konferenssamtal högtalartelefon från Polycom, är detta ett annat bra val. För halva priset av den tidigare nämnda modellen, med denna konferens telefonen, kommer du att kunna kommunicera i en extremt tyst miljö.
Med den här telefonen kommer du att kunna kommunicera fritt överallt i rummet eftersom telefonen har en kraftfull, digitalt trimmad anpassade högtalare och tre känsliga mikrofoner som ger jämn täckning från upp till 7 meter bort.
Båda dessa skulle göra perfekta val som ett konferenssamtal telefon, men tänk på att det finns flera andra alternativ där ute också. Ta lite tid, bläddra igenom de olika konferenstelefoner och hitta en som kommer att fungera bäst för dig.