skydda ditt företag med en super TrackStick

Du kanske har många företagsbilar ut på vägen. Det kan vara mycket dyrt att ha många bilar på vägarna. Du behöver ett sätt att se till att dina anställda är där de säger att de är och dina fordon inte används för något annat än syften arbete.

En Super Trackstick kan kastas insidan av handskfacket eller fäst till en av dina företagsbilar. De tillåter dig att övervaka över datorn där fordonet är beläget vid alla tidpunkter. Om du skickar fordon till bostäder eller andra platser som du kan titta på när fordonen färdas till varje destination. Du behöver inte fråga om du får höra sanningen längre.

Det är mycket vanligt att anställda att använda ett bolag fordon för eget personligt bruk. De kan ta fordon hem på natten eller använda dem i dag att gå andra ställen än de borde gå. Ditt företags fordon måste pågå så länge som det kan därför behålla dem kan bli kostsamt också. Dessutom kan försäkringsbolaget täcker inte din bil om den används under en tid som inte ligger inom ramen för anställningen.

Många anställda tar också nytta av sina arbetsgivare när de har fritt spelrum under dagen att komma och gå till jobb under dagen. Du kan inte riktigt vara säker på att de gör vad de borde göra eller på den plats de säger sig vara. När anställda bor rätt ner på gatan kan de även att spendera en del av sin dag hemma medan du betalar dem. Nu kan du använda en GPS Super Trackstick och vet exakt var de är hela tiden när de är på din vakt. Detta kommer att eliminera att tas tillvara anymore.

Skydda företagets fordon är mycket viktigt om du har en massa pengar investeras i dem och de anställda använder dem för företagets arbete. Det är viktigt att se till att ingen tar nytta av dig eller dina fordon. Använda en GPS verklig enhet tidredovisning kan du titta på dina fordon går från en plats till en annan under hela dagen. Du kan kontrollera om dina anställda är ärlig med dig och inte använda de fordon för personligt bruk. Detta kommer också att spara pengar på dina priser bilförsäkring också. Det beror på om din bil blir stulen kan hämtas snabbare och en GPS minimerar skador.