telefonväxel – nå dina affärsmål

PBX telefonsystem hjälper små företag att nå sina affärsmål genom att förse dem med en high-tech telekommunikationstjänster.

telefonväxel – öka din vinst

Lätt att hantera – PBX telefonsystem kommer med en rad avancerade funktioner för samtalshantering. Den automatiska skötare hanterar inkommande samtal effektivt och hjälper ringer ansluta till motsvarande förlängningar med ringa efter namn, ringa genom förlängningar, och slå avdelningsvis alternativ. Andra funktioner inkluderar direkt aktiv uppringning, samtal väntar, samtal och videokonferenser, och kortnummer anläggningen.

Håll kontakten 24×7 – Den speciella anläggningen vidarekoppling kallas “hitta mig följ mig” linjer samtal till pre-tilldelad hem och telefonnummer så att du kan hålla kontakten med dina kunder och arbetskraft även när du inte är på kontoret. Obesvarade samtal dirigeras till röstbrevlådor i telefonens system där den som ringer kan lämna röstmeddelanden. Dessa är också vidarebefordras till din inkorg.

Minska kostnaderna – Du behöver inte installera dyr hårdvara eller mjukvara på kontoret för att ställa in systemet PBX telefonen. Det fungerar genom ett webbgränssnitt och infrastruktur och uppgraderingar hanteras av tjänsteleverantören.

Inrätta en förbättrad lokal och rikstäckande närvaro – Många tjänsteleverantörer erbjuder småföretag lokala och avgiftsfria nummer för att hjälpa dem att etablera sina virtuella närvaro på viktiga städer och erbjuda sina kunder bättre service med låga eller inga samtalsavgifter.

PBX telefonsystem hjälper till att förbättra ditt företags image, förbättra produktiviteten och sänka kostnaderna, tar dig närmare att uppnå dina affärsmål.