Tips för att jämföra voip priser

Första gången jag har använt VoIP, det var en skön ny värld för mig. Det var några år sedan, och mitt första intryck var COOL! – Jag kunde dumpa min mark linje (eller avgiften snarare), och ändå hålla en telefon!

En tid senare, och till min förvåning jag lärde mig ett intressant faktum – inte bara var min stora hitta blir mainstream – det var också allt billigare! Det visade sig att jag var mycket för mina internationella VoIP-samtal. Medan min VoIP Tjänsteföretag (VSP) på den tiden var riktigt överkomligt för hushållstjänster – sina internationella priser var 4-5 gånger högre än konkurrenterna!

Det var vid den tidpunkten som jag satte mig på ett uppdrag att hitta de billigaste priserna jag kan, till alla destinationer jag ringa till. Jag har gått igenom flera bolag, var några av dem bättre än andra, vissa värre .. småningom öppnade jag även min egen VoIP företag – men en sak är konstant – det är otroligt svårt att hitta de bästa flighterna när du behöver det. Under de senaste åren har jag besökt hundratals sajter för att titta på deras priser och försöker hitta vem som är bäst för mina behov. Ett problem återstod alltid – 99% av sk VoIP jämförelse webbplatser där ute är egentligen bara en reklam plattform för leverantörer med mest pengar att bränna, och det bara följer naturligtvis att de största annonsörerna har de sämsta priserna.

Efter att ha gjort alla uppdragen, och med tanke på min erfarenhet av att spåra låga priser, bestämde jag att agera! Om jag inte kan hitta en icke-partisk VoIP comparisson plats – varför inte bara skapa en? Så jag skapade en! Namnet är Jämför VoIP Provider priser – och det är din kompletta svar på att hitta de lägsta priserna i världen.

Av kvalitetsskäl, bara etablerade företag med en meritlista gör den till tomten, och vi absolut förhindra fly-by-night typ operatörer. Om ett företag är noterat – de är legit och har varit i branschen ett tag. Vi tar även andra åtgärder för att skydda slutanvändaren mot lögner, ränta-spel eller något bete-och-switch taktik. Om fläckig, sådana operatörer förbjuds att hålla dig säker. Avsikten är en sökning plattform där du kommer att kunna hitta de bästa priserna i världen – från välrenommerade företag.

Jag önskar er lycka till att hitta de bästa priserna, någonstans!