Varför behöver jag en GPS

Den officiella definitionen av Global Positioning System (GPS) är ett rymdbaserade globalt system för satellitnavigering (GNSS) som ger tillförlitlig plats och tid i alla väder och vid alla tidpunkter och var som helst på eller nära jorden när och där det finns ett obruten siktlinje till fyra eller fler GPS-satelliter. Det underhålls av Förenta staternas regering och är fritt tillgänglig för alla med en GPS-mottagare.

Som sagt, nu ska vi betrakta precis som behöver en GPS-systemet. Med ett ord ALLA! Nu när priset på gas är återigen kryper upp till en orimligt hög nivå, kan få av oss har råd att slösa gas kör i cirklar försöker lista ut den bästa vägen till vår destination. Det är bara den vanligaste användningen, nu ska vi gräva lite djupare.
Förbättra din vandring upplevelse för både dig och din familj med Garmin Dakota 20 eller mer erfarenhet vandrare, den Oregon 550 – båda har en pekskärm.

Håll koll dina barn – ge dem en GPS-klocka till jul.

Håll koll på dina husdjur – utbyta diamanten dubbade eller spetsade kragen för en GPS Pet spårning sändare enhet.

För skidåkning och snowboard, skapa en säkrare upplevelse och bli synligt för medlemmar i ditt parti genom att bära en satellit GPS budbärare.

Aldrig vilse på golfbanan igen. Alltid vet var du är och vad som kommer härnäst, särskilt hur man hittar det 19: e hålet.
Håll dina morföräldrar ur farans väg, och undvika dem med att få vägbeskrivningar från främlingar. De kommer att uppskatta det och så kommer resten av familjen.

Tycker du cykla, kommer du att älska fästet handtaget för din handhållna GPS-mottagare.

Slutligen, om din idé roligt är på väg ut på din motorcykel i någon särskild riktning utan tydlig destination, då den rostfria U-bult fäste utformat för din handdator är det du behöver.

Oavsett vad du själv gör, vart du ska eller hur du reser, det finns en GPS utformade just för dig. När du börjar använda systemet, kommer du att undra hur du någonsin lyckats leva utan den.