Virtual PBX VoIP-tjänst för småföretagare

Virtual PBX VoIP (Voice over Internet Protocol), helt enkelt definieras, är en värd PBX programvara som använder Internet som ett sätt att leverera röstkommunikation.

Idag är Internet styr världen och en Virtual PBX VoIP-lösning ger dig större fördelar än de gamla hårdvara-baserade system till en bråkdel av kostnaderna. Vidare är den främsta fördelen med Virtual PBX VoIP-lösning för underhåll och support ges av någon annan lindra dig om en hel del förtret. En värd PBX betyder att du kan ge den bästa kundservicen, utan kostnaden eller besväret med att köpa och underhålla din egen telefonsystem.

Små företag kan dra tröst från det faktum att den virtuella PBX VoIP kan låna ett litet företag bilden av ett stort företag. Den metoden är enkel. Du är i allmänhet tilldelas antingen ett 800-nummer eller ibland båda. Detta är det nummer som du kommer att offentliggöra och ge ut till alla dina kunder i stället för en mängd kontor nummer, mobilnummer, röstbrevlådor, etc. Således har ni alla inkommande samtal i ditt företag få centraliserad och kunden behöver bara att komma ihåg detta nummer.

De inkommande samtal kan besvaras genom en dedikerad levande skötare eller ett automatiserat svarsmeddelande. På detta sätt får kunderna den meningen att de ringer ett stort företag hus, trots att företaget kan vara liten. Alla inkommande samtal automatiskt besvaras av auto skötare med professionellt inspelade Välkommen meddelanden.

Det ger den som ringer med en uppsättning alternativ som ringa med namn, slå i förlängningen och så vidare för dirigering av samtal. Systemet har många extra funktioner, inklusive vidarekoppling, samtal och videokonferenser, samtal väntar, nummerpresentation, fax e-post och mer.

Samtal kan vidarebefordras till din mobiltelefon eller andra alternativa mark telefonnummer därigenom möjliggöra verksamhet som skall utföras även utanför ditt kontor. Denna möjlighet ökar effektiviteten av dina arbetare och förbättrar produktiviteten.

Samtal som inte kunde vara närvarande personligen under upptagen kontorstid kan riktas till röstbrevlådan systemet, där den som ringer kan lämna röstmeddelanden. Dessa röstmeddelanden kan skickas till ditt e-postkonto, så att du kan kontrollera meddelanden som helst och var som helst. Hela systemet är skalbart och ett antal anknytningar kan läggas till den befintliga telefonnummer när verksamheten växer.

En virtuell PBX VoIP har en hel del andra funktioner, inklusive musik på håll, anpassade hälsningar, jakt och vidarekoppling. Den virtuella PBX VoIP telefonfunktioner kan fås utan att investera i utrustning på plats PBX och programvara. De tjänsteleverantörer som underhåller all utrustning på deras sajt och VoIP telefonfunktioner erbjuds till kostnadseffektiva månatliga hyror. Tack vare sina många fördelar, har virtual PBX VoIP telefonsystem blivit den mest önskade telekommunikation valet för många småföretagare.

RingCentral, Inc. lanserade nyligen sin DigitalLine VoIP-tjänst som en förstärkning till sin virtuella telefonsystem för små företag. DigitalLine är integrerad direkt i hela RingCentral systemet, vilket gör att bolagets kunder att ringa och ta emot samtal via fast telefon, mobil och IP-telefoni som behövs. Digitaline är helt integrerat med RingCentral tjänsten och låter kunderna visa missade samtal, kontrollera röstmeddelanden, eller skicka fax över IP.