5 tips för att förebygga kriser när de arbetar på distans

Vid arbete utomlands eller i avlägsna delar av världen, vare sig det tjänar för de väpnade styrkorna eller vara en del av ett stöd grupp, det är olyckligt att en krissituation kanske inte långt borta. I detta fall sin absolut nödvändigt att förfaranden införs för att förhindra krisen, eller ge personalen innebar en förändring för att undgå krisen bör det ske.

Här är fem enkla tips som hjälper distansarbetare i händelse av en kris:

Ett. Se till att ditt lag har upp till aktuella kartor. När du arbetar i ett land som är främmande för din personal l en aktuell karta kan hjälpa dem att hitta sin väg om de vågar från sina huvudleder och gå vilse.

2. Mat och vatten. Se till att ditt team har lagras på mat och vatten. Dont bara titta på att packa det allra nödvändigaste, men anser att ett scenario där du kan tvingas att stanna borta över natten eller under ett par dagar.

Tre. Första hjälpen. Alltid ha en förbandslåda i högsta hugg. Du vet aldrig när det kan behövas, även för de minsta olyckan. En förbandslåda hjälper köpa dig lite tid bör en olycklig händelse inträffar i ditt team.

4. Kläder och skor. När du är i ett främmande land du vet aldrig när vädret kan vända. Det kan vara mycket varmt en minut med ett skyfall av regn (och översvämningar) nästa. Var beredd på en plötslig förändring i vädret

Fem. Kommunikation. Ge ditt team förmåga att kommunicera med
en central bas inom det avstånd av deras resor. GPS kan visa sig vara en livräddande teknik vara det genom enkel spårning av personal eller meddelanden över ett radionät.

Alla ovanstående fem punkter bör ingå i någon avlägsen team planering och förberedelser när du skickar personal ute på fältet. Den välfärd och säkerhet för ditt lag bör vara den absolut avgörande betydelse och ingenting bör tas för givet. Up front planering och en genomtänkt krishanteringsplan kommer inte bara att hjälpa till att rädda liv, men också ge ditt team självförtroende att gå ut och koncentrera sig på sin uppgift till hands.