auto skötare – besvarar alla inkommande samtal

Leverera kvalitet kundservice är en mycket viktig faktor när det gäller att förbättra företagens produktivitet. Det bästa sättet att uppnå en god kundkommunikation är genom att inrätta ett system för telefonväxel. Den mångsidiga auto skötare funktion i systemet besvarar alla inkommande samtal effektivt och hjälper ett företag office leverera mycket professionell kundservice.

effektivt hanterar affärssamtal

Den automatiska skötare rutter samtal mycket effektivt. Systemet hjälper ditt huvudkontor ansluta till samtal och anställda närhelst det är nödvändigt, utan att behöva ställa in en levande receptionist att göra jobbet.

Den automatiska skötare kan anpassas för att passa behoven hos användare. Systemet kan vara förprogrammerad att leverera personliga meddelanden under kontorstid och utanför kontorstid. Systemet kopplar också ringer lätt till olika avdelningar och anställda. Ringer kan välja från en meny med alternativ för att ansluta till förlängningen de behöver. Den automatiska attndant hanterar flera samtal kommer in samtidigt utan att ge bort upptaget signaler.

auto skötare – mångsidiga funktioner

Ringer kan välja samtals grupper eller avdelningar med hjälp av menyn för alternativ som den virtuella receptionist erbjuder. Några av de alternativ som finns för att styra samtal är: Slå av nameDial av extensionDial genom department1-till-5-siffrigt extensionsFind-me/Follow-me samtal forwardingVoicemail att EmailDo Inte DisturbBarrier-Free Telekommunikation

Den avancerade samtalshantering anläggning sparar mycket tid eftersom det underlättar omedelbar samtal routing. De uppgifter som den automatiska telefonisten utför inkluderar: Transfers samtal utan en receptionistConnects samtal till avlägsna extensionsResponds till alla inkommande samtal och kopplar dem till rätt extensionsReduces ringer på håll timeEliminates upptagen signalsImproves personal productivityImproves kund serviceSaves tid och moneyEliminates behov av extra hårdvara

Den fullfjädrad auto skötare telefonsystem hjälper små företag att främja ett Fortune 500-företag image. Pålitlig tjänsteleverantörer erbjuder ett brett utbud av planer för att passa företag av alla storlekar, upprätthålla nödvändig infrastruktur och erbjuda avancerade telefonsystem till överkomliga priser.