Flytta Garmin 60CSx navigator för geocaching kul

Garmin 60CSx GPS Navigator är känd som en mycket populär GPS-enhet avsedd för utomhusbruk samt Geocaching användning. Denna GPS har en ökad känslighet mottagare från välkända SiRF. Det är effektivt att övervaka din position inom hindras terräng till exempel under höljet av vegetation och dalar. TFT färgskärm är läsbar i strålande dagsljus som är förvisso viktigt att fundera på när man väljer en GPS för utomhusbruk samt geocaching användning.

Garmin 60CSx GPS Navigator väger 7.5 ounces och innehåller en microSD-kortplats för minneskort som används för lagring av ytterligare kartdata. Ett 64MB minneskort medföljer. Ett antal riktigt attraktiva funktioner är en inbyggd höjdmätare utformad för höjdinformation, plus en digital kompass för att använda som ett ytterligare stöd i navigering.

Det är utformat för att vara nedsänkt i vatten upp till 1 meters djup under trettio minuter. Batteriets livslängd på Garmin GPS 60CSx Handheld GPS Navigator är otroligt respektabel med upp till 20 timmar på bara 2 alkaliska AA-batterier.

produktegenskaper och specifikationer

* Dedikerad geocaching läge
* SiRFstar III GPS-chip
* Elektronisk kompass
* Barometrisk höjdmätare
* 256 färg 2,6 tums TFT-skärm
* 64MB microSD-minneskort
* Förladdade kartor över Amerika: automatisk rutt grundkarta, utgångar, motorvägar, tidvatteninfo
* Turn-by-turn routing kapacitet
* Vattentät till IEC 60529 IPX7-normer
* Använder två AA-batterier
* Så länge som 20 timmars batteritid med alkaliska batterier
* Automatisk spårlogg – 10.000 poäng
* USB eller seriella gränssnitt poäng
* Vikt 7.5 gram

recensioner

Recensioner på Garmin 60CSx kapabla GPS är mycket optimistisk. Även om ingen produkt kan möta allas vill eller önskar denna enhet är omdömet mycket väl. En person som fick denna GPS förklarade att det hade varit en fröjd att använda, och att han är sannolikt att få hela hans hushåll deltar i geocaching. En ytterligare shopper erkänt att satellit förvärvet var “riktigt snabbt”, och det höll låset till satelliterna även i huset. Ett klagomål var att det tog timmar att ladda upp stora kartor till enheten, men samma person sa att han höll på att ladda de flesta av Nordamerika följaktligen som skulle kunna förklara varför uppladdning tog så lång tid. Den sista kommentaren var från en granskare som jag tycker är värt att nämna ännu en gång, eftersom det är så viktigt, var “SiRFstar III på denna enhet är fantastiskt!”. Garmin 60CSx Handheld GPS Navigator har visat sig vara en värdig GPS till massor av sina köpare. Vi kan ge det en fast rekommendation.