funktioner som behövs för ett rådjur jakt GPS-enhet

Om du letar efter en bärbar GPS-enhet för din nästa rådjur jaktresa finns flera funktioner som du behöver för att leta efter. Du kommer också att behöva överväga dina egna personliga behov när du är ute på fältet och välj en enhet vars funktioner fungerar bäst för din situation. Så se till att noggrant undersöka dina val och hålla följande funktioner i åtanke.

Ett. Lång batteritid – Oavsett om du spenderar en helg eller en vecka i skogen rådjursjakt det sista du behöver oroa dig för att ta slut. Bra bärbara GPS-enheter kommer att pågå mellan 15 till 25 timmar på en uppsättning batterier. Ha detta i åtanke när man beslutar hur många reservbatterier för att ta på din jaktresa.

2. Internminne – GPS hålla koll på specifika platser som waypoints. Dessa waypoints kan vara ett bröd smula spår som leder till en god jakt plats eller en samling av områden goof jakt. Ju fler waypoints du lagrar mer minne behöver du vara så säker på att få en GPS med minst 14 till 25 megabyte internt lagringsutrymme.

Tre. Vikt och bärbarhet – När du är ute i vildmarken du vill inte ha något skrymmande dig nedtyngd. En bra bärbar GPS-enhet väger mindre än 2 pounds och får enkelt plats i en ficka.

4. WAAS Capability – Du kommer definitivt att ha en enhet som har WAAS kapacitet eftersom detta ger en noggrannhet inom 3 meter. Stift peka din position är viktig ute i skogen, eftersom en felaktig GPS-position är ett bra sätt att förlora din väg.

Fem. Tuff och Vatten / väderbeständig – Det är ett enkelt faktum att varje bit av friluftsutrustning måste vara tuff och kunna klara påfrestningarna i knullar runt. Det måste också fortsätta arbeta på något och alla väderförhållanden som kan vara dåligt under jaktsäsongen.

Med hjälp av en bärbar GPS-enhet under dina resor rådjursjakt är ett bra sätt att se till att du håller dig säker i skogen och kan lätt hitta tillbaka till lägret. Förvara dessa viktiga funktioner i åtanke om du funderar på att köpa en sådan enhet och du ska vara säker på att få en som gör precis vad du behöver.