hur man väljer en lämplig LED-display

Det finns så många LED-display tillverkare här i Kina. det finns ett talesätt: 60% ~ 70% LED-display är tillverkade i Kina och 60% ~ 70% LED-displayer tillverkas i Shenzhen, China.but tills nu, ingen kan visa giltiga data om information.luckly, jag är i Shenzhen, och engagerade i detta område för nästan 2 år.

Ibland är det svårare att köpa än att sälja. (Sorry, jag är inte bra på engelska) Jag träffade kunder från USA, Polen, Iran, Turkiet etc, generellt sett, de tillbringade ca 1 vecka i Kina. och de besökte mer än 10 fabriker här, det betyder, besökte de 1.5 fabriker vardagliga, average.that är inte ett lätt jobb, varje fabrik kommer att ge dig olika information, det är ett stort problem som hur du får användbara och korrekta information.i am säker, vad leverantörerna ger dig inte alltid är korrekt hela tiden, eftersom vem du diskuterar med är alltid försäljare, och vissa säljare inte vet mycket väl om den här branschen themselfes, för ett annat ord, är de inte profeesional. men det betyder inte att fabriken inte professionellt. i Shenzhen, Kina, många ägare av fabriken har de varit inblandade i detta område i mer än 10 år, de är pioneers.also, de demostic säljare år sedan. men ett stort problem är att de inte kan tala engelska, är luanguage stort hinder för dem. ta min chef till exempel, han ägnat sig åt detta område i mer än 10 år, han vet mycket väl om den här branschen, men han kan inte gå med på att diskutera. ? ibland, vår kund frågade mig, var är din chef sagt: Tyvärr är han inte bra på engelska. Det kommer att bli mycket bättre om att diskutera med min chef. det händer.

Ok, låt oss få till den punkt, hur man väljer en lämplig LED-display. kanske är ett gammalt ämne. men såvitt jag vet, många vänner har ingen aning om detta innan de kom till Kina. Jag väljer ordet “lämpligt”, inte “bra”. eftersom olika kunder har olika krav. bra betyder inte lämpligt, men lämpar sig inte innebär bra för dig.

Det anses alltid som ett projekt när du vill köpa en LED-display. så du bör ha en budget på det, 100.000, 80.000 USD? ungefär så här. då är det detaljer om ditt projekt, såsom:

Ett. där blir LED display installerad? inomhus eller utomhus?

2. vilket budskap innehåll behövs? videor, foton, eller bara tecken?

Tre. vilken dimension blir din skärm? bredd, höjd?

4. Vad blir minimal läsavstånd från skärmen till de närmaste åskådarna?

Fem. vad är avståndet från LED-skärmen för att styra systemet?

6. vad är installationstyp? intarsia, pol, eller något annat?

efter denna information, du kan få en generell lösning från leverantören. du till exempel vill ha en utomhus display för annonsen visning, är läsavstånd ca 17 meter, förbereda dig 100.000 USD för det, och leverantören kan rekommendera P16, Cree LED-chip, 40 kvadratmeter. OK, låter denna lösning bra, då du kanske vill kontrollera kvaliteten, detta är viktigast för dig. du inte vill spendera 100 dollar för en bit papper. så, hur man kan bedöma kvaliteten, kanske du kan överväga utifrån nedanstående uppgifter:

nyckelfaktorer:

Ett. Jämnhet (plantness på ytan)

Håll jämnhet inom 1 millimeter för att försäkra bilden inte varit curved.it beroende montera tech.

2. ljusstyrka

För inom LED-display, bör det vara mer än 800cd/sq.m och för utomhusbruk, bör det vara mer än 1500cd/sqm. Om ljusstyrka är för låg, kommer bilden att vara helt vague.brightness beror på LED-lampor du antar och andra faktorer

Tre. betraktningsvinkel

generellt sett, för utomhus skärmar är det betraktningsvinkel för horisontell omkring 110 grader, och för vertikal är 90 grader. ju större desto bättre.

4. vitbalans.

För att visa en ren vit färg, är förhållandet mellan RGB 03:06:01, wacth om det är blå eller röd färg i vit färg. Denna faktor beror mest på styrsystem och LED-lampor

Fem. färg restorable.

Färgen på LED-skärmen ska bestå med display resurser för att hålla en bra bild.

6. malfuncation pricka, mosaik

se till att det finns ingen död prick och mosaik på skärm

Dessa faktorer är mycket viktiga när välja en LED-display, är det diffecult till underhåll för vissa oprofessionellt kunder.

shenzhenhaisheng FOTOELEKTRICITET co., Ltd
bldg en, Donghua industriområde,
baoan District, Shenzhen, Kina
tel: +86-755-29784456-8809
Fax: +86-755-29784730
mob: +86-15919947715
e-post: sales@haisheng-opto.com
msn: shawn_led@hotmail.com
skype: shawnbluesky
Webb: http://www.haisheng-opto.com