Jämföra VoIP-leverantörer för små affärslösningar

Det är ingen hemlighet att kommunikation är nyckeln till överlevnad för små företag. Fördelen med små busineses att använda en VoIP-lösning är att marknaden är mycket konkurrensutsatt. Även om det är relativt få företag att välja mellan för normal telefon, kommer många VoIP-leverantörer erbjuder gärna VoIP-telefon till ett mycket konkurrenskraftigt pris och med obegränsat långa avstånd.

Men …. du behöver göra dina läxor först.

Telefontjänst har nödvändig för din verksamhet, såsom röstbrevlåda, konferenssamtal och samtal väntar, tillåter företag att flyta smidigt och effektivt. Så …. hur kan du avgöra om en VoIP-lösning är bäst för din verksamhet?

Ett av de första stegen vid en analys av din nuvarande tjänst är att bestämma vilka funktioner ditt företag behöver. Behöver det flera rubriker för säljkåren? Vad sägs om ett avgiftsfritt nummer för kundservice? Gör en lista över alla funktioner din Office använder och tycker om andra som du kanske vill prova.

Nästa steg är att göra en uppskattning av alla intrastate (in-state), interstate (stat-till-stat) och internationella samtal. Ett enkelt sätt att uppskatta dessa siffror är att visa en ny telefonräkning. Du kanske blir förvånad över hur stort eller litet ditt samtal volym egentligen är. Om du är starkt beroende faxmaskiner, överväga antalet inkommande och utgående fax. När du granskar dessa siffror, kom ihåg att rådfråga tillväxtprognoserna för resten av året.

När du har gjort allt detta … du är redo att gå jämförelse shopping.

Här är några resurser för att hjälpa dig att göra det:

* VOIP Jämförelse recensioner

VoIPReview gör ett bra jobb att jämföra funktionsuppsättningar från var och en av leverantörerna. Dess användarrecensioner verkar lite skev, men annars webbplatsen ser bra ut.

* ZDNet omdömen

ZDNet har vanligtvis objektiva recensioner. Läs igenom sin kommentar till någon av de leverantörer du funderar.

* Bredband rapporter

Bredbandstjänster rapporter har ett visst område för granskning av användare … med en regelbundet uppdaterad poängsystem. Det är ofta skev med en smula lite av känslor …. och recensioner är mestadels bostäder. Men det ger dig en idé till ett företag.

* Google

Jag är säker på att de flesta av er redan gör det, men när du har listat ut vad du letar efter, gör en sökning på företag på Google för att se vad andra har sagt om det.

Om du är villig att göra lite mer arbete, kontakta olika leverantörer och skapa din egen jämförelse diagram. Du kan börja din forskning genom att besöka voipreview.org. Sajten erbjuder VoIP fakta och recensioner av olika tjänsteleverantörer bredband telefon leverantörer. Jämför affärsplaner för olika leverantörer och forskning de olika funktioner som erbjuds med varje plan. Se också till att din nuvarande Internet-anslutning kan hantera VoIP-samtal. Webbplatsen testyourvoip.com kommer att utvärdera och göra din Internet-anslutning. Du vet om det är vettigt att köra din telefon trafik över din bredbandsanslutning.

Här är en lista och beskrivning av de tio (förment) VoIP-leverantörer (inkluderar hem planer för telecommuter personal).

– Axvoice

Axvoice har många planer för dig att registrera dig. Obegränsad samtal till USA / Kanada planen kostar $ 18,99 per månad. Unlimited International & USA / Kanada planen kostar $ 29.99. Axvoice har också affärsplan från $ 39.99 per månad.

– Invivni

INVIVNI har tre planer, residentials, litet kontor och affärer. Den Residential planen kostar $ 24,95 per månad. The Small Office planen kostar $ 32,95 per månad, och affärsplanen kostnaderna är förhandlingsbart.

– Vcinetwork

VCInetwork har tre planer, obegränsat långa avstånd: Home, obegränsat långa avstånd: Business och 500 minuter till USA / Kanada och Europa. Obegränsad Long Distance: Home planen kostar $ 28,95 per månad. Obegränsad Long Distance: Affärsplan kostar $ 49,95 per månad och 500 minuter till USA / Kanada och Europa planen kostar $ 14,50 per månad.

– Skype

Skype är känd för sin slogan, “Hela världen kan prata gratis”. Skype är en gratis nedladdning och användarna kan ringa gratis samtal via, Skype till Skype. För en avgift kan du avancera din Skype till Skype Out och ringa samtal till fasta telefoner. Skype In låter din välja ditt riktnummer och telefonnummer. På så sätt kan vänner och släktingar ringa dig lokalt, om du väljer samma riktnummer. Skype är kompatibel med Windows, Mac, Linux, och Pocket PC operativsystem. Inte riktigt en bra affärslösning.

– Vonage

Förmodligen den mest kända VoIP-leverantörer, kan du bli förvånad över att upptäcka att Vonage är också en av de dyrare leverantörerna. Vonage erbjuder två planer, bostäder och mindre företag. Bostäder användare kan välja mellan Basic 500 planen och Unlimited. Basic 500 plan ger 500 minuters samtalstid för $ 14,99 i månaden. Den Premium Unlimited bostäder planen kostar $ 24,99 per månad.

Small Business Basic planen kostar $ 39.99 per månad och ger 1500 minuter. Small Business Obegränsad planen kostar $ 49,99 per månad och ger obegränsade samtal i hela USA, Puerto Rico och Kanada.

– Knappsatsen

Knappsatsen och Yahoo har gått samman tjänster. För närvarande erbjuder Knappsats tre planer-knappsatsen Monthly 300, knappsatsen Monthly 500, och Knappsats USA. Kostnaden för knappsatsen Monthly 300 är $ 7,50 per månad, Knappsats månad 500 kostar $ 9,99 per månad, och knappsatsen USA kostar $ 11,99 per månad.

– Broadvox direkt

Broadvox Direct erbjuder bostäder och mindre företag tjänster. Deras bostäder tjänster omfattar bostäder valet plus plan för $ 9,95 per månad. Den Residential valet plus Planen omfattar 100 utgående minuter och obegränsad inkommande minuter. Deras Bostäder obegränsat plan kostar $ 29,95 i månaden och inkluderar obegränsade samtal var som helst i USA och Kanada. SOHO småföretag regionala planen kostar $ 34,95 per månad och omfattar 1500 månatliga minuter i USA och i Kanada. Den SoHo Small Business Obegränsad Plan kostar $ 44,95 per månad och inkluderar obegränsade samtal i USA och Kanada och även en gratis fax linje och Gula sida.

– Galax röst

Galaxy Voice erbjuder två planer, privatkunder och företagskunder. Deras bostäder planen kostar $ 19,95 per månad och inkluderar obegränsade samtal, röstbrevlåda, nummerpresentation, samtal väntar, Return, trepartssamtal, och Vidarekoppling. Deras affärsplan kostar $ 39,95 per månad och inkluderar obegränsade samtal, Free Voice Mail, Free Call Transfer, Kostnadsfri Vidarekoppling, Kostnadsfri Upprepa uppringning, och gratis nummerpresentation blocket.

– Voice puls

Voice Pulse har tre planer, Amerika Unlimited, Lokala Unlimited 200, och Business Unlimited. Den America Obegränsad planen kostar $ 24,99 per månad. De lokala Unlimited 200 kostar $ 14,99 per månad och verksamheten Unlimited kostar $ 45,99 per månad.

– Voip amerikan

VoIP amerikanen har tre olika planer. Dessa är VoIP American PBX planen, VoIP amerikanska Voice planen och VoIP amerikanska bVoice planen. VoIP American PBX planen kostar $ 19,99 i månaden för en privat linje och $ 44,99 per månad för obegränsad ringer. VoIP Voice Residential Grundprojekt kostar $ 14,99 per månad och VoIP Voice Bostäder Obegränsad planen kostar $ 29,99 per månad. Den bVoice affärsplan kostar $ 34,99 per månad.

– Paket 8

Packet 8 erbjuder inte bara telefon planer, men de erbjuder också bildtelefon planer. Deras bostäder planer är Freedom International och Freedom Unlimited. Båda dessa planer kostar $ 19,99 per månad. [Notera: för närvarande de kör en speciell för $ 9,95 per månad för din 1: a 3 månader.] Den videotelefon Planen är friheten Unlimited och även är $ 19,99 per månad. Sina affärsplaner består av tre olika planer. Dessa är de virtuella kontor tjänsten planer, de virtuella Attendant planer service och Business Phone planer service. Den virtuella kontor telefon planen kostar $ 39,95 per månad, kostar den virtuella Attendant serviceplan $ 14,95 per månad, och Business Attendant serviceplan kostar $ 34,95 per månad.

– Solen raket

Sun Rocket erbjuder sin signatur tjänst för antingen $ 24,95 per månad eller $ 199,00 per år.

– Speakeasy

Speakeasy erbjuder många olika planer från Home Office, Small Office I, Small Office II, och Small Business. Deras hemmakontor planen kostar 79.90 per månad, det lilla kontoret planerar jag kostar $ 560,00 per månad, kostar Small Office II planen 1039 per månad och Small Business planen kostar $ 2349 per månad.

Analysera telefon är ofta en riktig huvudvärk. Men otillförlitliga linje kvalitet, vilket resulterar i dålig kundservice och stora månatliga räkningar är ännu värre. I slutändan kommer att göra din forskning utdelning för ditt företag. Personligen har jag inga reservationer rekommenderar Packet8 för ditt företag VoIP lösning just nu. Men gå igenom stegen ovan först för din egen sinnesfrid ….. du kommer sannolikt att nå samma slutsats.