studera spanska hemma baserat på dessa 4 starka skäl

Här har jag listat några av de viktigaste skälen till varför man väljer att lära sig spanska hemma har många fördelar. Låt oss titta på var och en i tur och se vilka fördelar är förknippade med varje skäl:

Anledning # 1: I en spansk hem studie kurs, kan du lära dig och öva i din egen takt.

Fördelar: När du deltar i undervisning i en spansk språkskola (om inte, naturligtvis, betalar du för privatlektioner), är takten bestäms av läraren, och detta kan eller inte kan matcha upp med din egen mest bekväma lärande tempo. Hemma, är du oftast i en mer avslappnad inställning, och kan träna och skjuta dig själv i en hastighet som fungerar bäst för dig.

Anledning # 2: När du lär dig spanska hemma, kan du öva upprepa en mening så ofta du vill.

Fördelar: Öva hela meningar, upprepa dem ofta, och lära dem utantill, är en av de bästa och snabbaste sätten att lära sig ett nytt språk. Om du lägger din spanska kurs på din mp3-spelare, kan du gå över en mening så ofta du vill (vilket du inte kan göra i en skola). Dessutom, när du kan upprepa meningen utantill, kan du prova att säga det tillsammans samtidigt med inspelningen. Detta är ett bra sätt att både fokusera på att matcha uttalet av infödd talare, och även för att vänja sig vid att tala och förstå vid normal konversation hastigheten för spanska.

Anledning # 3: studera spanska i hemmet är oftast mycket billigare än att ta lektioner på en erkänd skola.

Fördelar: studera spanska på en erkänd bra skola kan vara ganska dyr. Dessutom har man oftast de extra kostnaderna för resa fram och tillbaka till skolan. I jämförelse, och mp3 kurs som du kan ladda ner från Internet, kommer oftast hamna mycket billigare.

Anledning # 4: När du lära dig spanska hemma, kan du spara mycket tid.

Fördelar: reser fram och tillbaka till en språkskola kommer att tydligt ta upp en del tid. Om en del av dina skäl för att gå till en spansk språkskola är att umgås, då detta är naturligtvis inte en sådan fråga. Men om du verkligen menar allvar med att lära sig spanska, kanske du tar 3 eller fler turer i veckan till skolan – kanske på kvällen när du kommer hem från jobbet, och är trött. Däremot om du väljer att lära dig spanska hemma, kommer du inte bara spara allt som restid, men du kan ofta kombinera din spanska praxis med andra aktiviteter som inte kräver mycket eftertanke i sig – såsom städa huset, tvätta disken, eller ta en promenad.

Denna artikel har gett en översikt över varför man väljer att lära sig spanska hemma har många fördelar. För varje anledning en tillhörande lista över förmåner har tillhandahållits.