Vad är SIP trunk VoIP och hur kan det hjälpa mitt företag.

Vad är skillnaden mellan en Hosted VoIP produkt och en SIP-Trunk VoIP produkten?

Jag beslutade att placera en enkät på min hemsida och vid senaste räkningen den delades 50/50 om vem som vet skillnaden. Vi har 500 små till medelstora hotell som vi tillhandahåller teletjänster för, men jag visste att det måste finnas ett sätt ungefär ett år sedan för att sätta dem på en VoIP-lösning utan att behöva byta ut alla rum telefon med en IP-telefon. De kostnaderna skulle bli astronomisk Så iväg till jobbet gick jag letar efter det bästa programmet ute. Jag deltog i Channel Partners konferensen i Washington, DC och gick från monter till monter söker för denna produkt.

Jag förklarade att de egenskaper som ville utnyttja sina befintliga PBX-system, men dra nytta av de anropa funktioner och kostnadsbesparingar för VoIP. Låt oss inse det genom åren har jag blivit van vid att folk tittar på mig som om jag är från en annan planet. Faktum är att jag lever i en annan värld, min värld. Allt är möjligt i “My World”, du måste bara tro att lyckas och min permanent besöksförbud att alltid vara minst 15 meter bort från insidan av lådan inte hindrar på min existerande världen heller. Med detta sagt jag fortsatte …… och den …. och i mitt sökande efter SIP Trunk VoIP.

Jag hade en systemingenjör berätta från en stor leverantör som “det är bara inte möjligt.” Jag hade allt detta tjusiga litteratur alla dessa nyfunna anslutningar om jag ville få i rutan med alla andra, men jag höll framåt. Jag kom sedan över en man som arbetar vid en monter för en leverantör och vi började skjuta vinden och jag berättade vad jag höll på med och att ingen kan tillhandahålla denna tjänst. Han hade en färgglad metafor att säga och då fylldes jag med hopp igen. Men när han introducerades till V.P. av Agent Kanaler för företaget han representerar jag trodde jag var i klar att lägga ut min affär för dem. 500 hotell inte Chumpändring så jag var full av tillförsikt fram till VP berättade att var inte möjligt. Jag spelade det coolt att aldrig stänga en dörr, men jag snabbt gjort ett avsteg.

Naturligtvis mannen som berättade att det var möjligt att jag senare stötte på honom igen med en öl i handen han berättade att de bara inte vet “färgstarka metaforen” det kan göras och bekräftade min tanke. Han fortsatte att gå igenom processen för hur det kan göras.

SIP Trunk VoIP kan sättas in från företag som befintliga PBX-systemet direkt om det är IP aktiverad. Om inte en gateway installeras som omvandlar traditionella POTS linje till VoIP. I lekman sikt

SIP Trunk VoIP är bäst svit för små företag som vill distribuera tjänsten telefoni telefon samtidigt utnyttja sina befintliga PBX telefonen system. Om deras PBX är inte IP aktiverat en gateway installeras på premissen om PBX och konverterar alla samtal från traditionell telefon till VoIP. Denna typ av VoIP-tjänst kan drastiskt minska räkningar företagets telefon med så mycket som 40-70%.

Värd VoIP är bäst lämpad för företag som behöver ett nytt telefonsystem. Telefonen systemet tas bort premiss och placerat i en säker anläggning. Användare tillgång till administrativa ringer systemet via en online-portal-system. Jag har listat skäl till varför företag skulle välja ett Hosted VoIP PBX:

Kostnadsbesparingar på långa avstånd, månatliga kostnader för tillgång och utrustning

IP-tillämpningar som förbättrar medarbetarnas kommunikation, produktivitet och kapacitet

Befintliga kommunikationssystem är i slutet av livscykeln

Begränsad tillväxt eller utbyggnadsmöjligheter

Ändra eller lägga till platser

Standardisering av utrustning och funktioner på flera platser

Minska kostnaderna för underhåll, uppgraderingar och tillväxt

Förbättra MAC (flytta, lägga till och ändra)

VoIP-leverantörer behöver inte nödvändigtvis erbjuda SIP Trunk VoIP som en del av deras produktlinje, men att utbilda sina anställda så att skillnaderna kan vara till nytta för alla inblandade. Jag har hittat dem som distribuerar SIP Trunk VoIP är ur lådan tänkare och verkligen vet sina nätverksfunktioner. Många av dem ihop lite av varje system och har kommit fram till den ultimata kräver planer.