vad VoIP kan göra för dig

Första saker först, vad är VoIP? Det finns många namn som VoIP kallas, bland dessa areinternet telefoni, bredband telefon. I grund och botten gör denna nya teknik som kallas VoIP röstsamtal som dirigeras via nätet eller något nätverk som är baserat på IP.

Skillnaden mellan VoIP och traditionell telefon är att medan den senare använder överföring via ledningar krets telefoni, använder den första ett nätverk som är paketförmedlande där ljud, skickas som data, går igenom.

IP betyder Internet Protocol. Det är detta protokoll som bär ljud och dess signaler över internet nätverket alltså namnet Voice over Internet Protocol.

Vilka är fördelarna? kanske du frågar dig själv Tro det eller ej, det finns fördelar med att använda VoIP-teknik. Följande är dess fördelar.

VoIP är billigt och enkelt

För det mesta, kostar VoIP service mycket mindre än det konventionella telefonnätverket, om inte gratis. Detta beror på att endast ett nät används för att överföra röstdata via Internet.

Även samtal från en VoIP aktiverat dator till en annan VoIP PC är i princip gratis. Dock är en uppmaning från en VoIP-aktiverad dator till ett allmänt telefonnät inte. Den som gjorde VoIP-samtal brukar debiteras.
Men det är en leverantör som ger en gratis VoIP samtal till ett allmänt telefonnät, dock ovanligt det kan vara. VoIP Användaren erbjuder en sådan tjänst.

VoIP är extremt användarvänligt

Jämfört med en konventionell telefonlinje, hjälper Voice over någon göra uppgifter som inte kan göras genom vanlig telefoni källor.

Om du är typen som föredrar att arbeta och ta emot samtal under din semester på Bahamas, kommer VoIP låter dig göra det. Tack vare denna nya teknik, kan någon samtal omdirigeras automatiskt till din pålitliga VoIP-enhet var du än är i nätverket.

Dessutom är telefonnummer ges ut gratis om de används via VoIP där en person kan vara, så länge en viss plats bär en leverantör som ger ut en sådan tjänst VoIP användare är ett exempel.

VoIP kan tas med överallt!

VoIP tillåter vem som helst att gå någonstans finns en VoIP nättjänst i planeten. Göra en extremt smidig nog att ta emot och ringa samtal.

VoIP abonnenter som har en Washington telefonnummer och får resa till Australien för en affärsresa, om någon ringer hans / hennes nummer, kommer telefonen definitivt ringa på det här stället. Oavsett att samtalet görs i USA är naturligtvis en Internet-anslutning krävs, t.ex. en WiFi.

VoIP kan integreras i alla webbaserade instant messenger system och oavsett var någon befinner sig i världen, kan ett samtal göras med hjälp av en sådan.

Ringa och ta emot samtal har aldrig varit så här enkelt. Dessutom är en av de största fördelarna om VoIP-tjänst som en video konversation kunde vara möjligt liksom datautbyte, en ljud-konferens, adressbok hantera, allt på en gång. Kan du tänka dig att göra allt detta med din nuvarande telefon?.

Allt som allt, är VoIP ett mångsidigt verktyg som dagens teknik kan erbjuda för den mobila och extremt upptagen person. Det finns ingen plats, ingen situation som VoIP inte kommer att kunna hantera. Naturligtvis under förutsättning att en viss plats eller en situation har en klar och tillgänglig webbåtkomst. Om så är fallet, med VoIP ingenting är omöjligt.
———-