värd VoIP PBX – njut av ett kraftfullt webbaserat användargränssnitt

Hosted VoIP PBX telefonsystem med ett kraftfullt webbaserat användargränssnitt är en pålitlig telekommunikation val för små och medelstora företagens organisationer och hemmakontor. VoIP PBX kommer med avancerade affärs-grade ringer funktioner som fungerar effektivt genom ett enda nätverk och erbjuder många funktioner för premiss-baserade telefonsystem, men till en mycket lägre kostnad.

lätt att hantera webbaserad konfiguration

Det webbaserade användargränssnittet värd VoIP PBX kan anpassas för att passa behoven hos din verksamhet kontoret. Du kan konfigurera din PBX ganska enkelt att lägga till ytterligare förlängningar och filial trunkar kontor via den kraftfulla web konfigureringsgränssnittet och när din verksamhet kräver. När ditt företag växer, kan många förlängningar lätt underhållas från en befintlig anslutning. Vidare kan användning av virtuella telefonnummer verksamhetsgrenar öppnas på överallt och sparar på utgifter som är nödvändiga för att inrätta mer fysisk infrastruktur. Du kan skapa och prioritera ringer, visa samtalsuppgiftsinspelningar och faktureringsinformation, ladda upp musik på is och lyssna till och ta bort din röstbrevlåda.

inga problem med komplex Utrustning på plats

En annan betydande fördel av att genomföra värd VoIP PBX system är att du kan hålla kontakten med dina kunder och mobila anställda i hela näringslivet och icke-kontorstid. Med VoIP PBX-telefoner, dina mobila arbetstagare behöver bara en bredbandsanslutning till Internet för att ansluta till ditt företags telefonsystem. Dessutom kan den här telefonen systemet enkelt ställa upp utan att upprätthålla kostsamma onsite-utrustning och komplexa nätverk på din officiella lokaler. Tjänsteleverantörer upprätthålla nödvändig infrastruktur på deras sajt och erbjuder växelfunktioner telefonen vid ekonomiska månatliga hyror.

Hosted VoIP PBX med ett webbaserat användargränssnitt möjligt för små företag att hantera sin affärskommunikation effektivt. Inkommande samtal till officiella siffror kan snabbt skickas till alternativa telefonnummer inklusive telefonnummer boende Tomt nummer eller mobiltelefoner. Om dessa förlängningar är samtidigt upptagen, är samtal vidarekopplas till röstbrevlådan systemet, där den som ringer kan enkelt lämna röstmeddelanden. Denna telefon system levereras också med möjligheten att vidarebefordra samtal till konferensrum, brevlådor, köer samtal, grupper och så vidare, och därigenom säkerställa oavbruten kommunikation.

minska kostnader för telekommunikation

Hosted VoIP PBX telefonsystem med sina kraftfulla webbaserade användargränssnittet är den perfekta lösningen för att öka företagens kommunikation på minskade kostnader. Systemet underlättar samtal till nationella eller utländska platser som skall göras till rimliga samtalsavgifter. Med denna avancerade telekommunikationssystem på plats, kan ditt småföretag kontor projicera ett Fortune 500-företag image och vidga sina vyer.