videokonferenser – hur advokatbyråer kan dra

Videokonferenser har använts av advokatbyråer i många år, men bara tills nyligen har det blivit överkomligt för även de minsta företagen. Utrustning som kostar tiotusentals dollar bara för några år sedan, kan köpas för en bråkdel av den kostnaden idag. Produkterna har blivit mer tillförlitlig, lättare att använda, mer kompakt, även bärbara, och deras möjligheter och funktioner har förbättrats drastiskt. Populära tänkande tyder på att det nu är dags att få ditt företag igång med videokonferenser, men inte överraskande, många företag möter onödiga tekniska hinder och ryggar inställda på grund av dålig planering. Följande är viktiga punkter du bör tänka på innan du sätter igång med videokonferenser:

Hur kommer du att använda tekniken
För många advokatbyråer, är videokonferenser först används som ett sätt att minska resandet för interna möten mellan praxis i olika städer. Men det finns andra faktorer att beakta. Hur långt är de tingshus ditt företag tjänar? Låt de video depositioner eller andra video-baserad kommunikation för rättsliga förfaranden? Om tillsättningen av videokonferenser kommer att rädda många, eller alla, av dina advokater stora mängder tid på pendling och förbättra produktiviteten i deras arbete dag, då videokonferenser kommer definitivt att hjälpa till att öka din praktik.

De resurser du behövde Äôll
IP (Internet Protocol) nät är överlägsna ISDN (Integrated Services Digital Network). Om du har 384 kilobyte bandbredd tillgänglig till och från varje videokonferenser enhet, bör du kunna njuta av en god samtalskvalitet video. Inse dock att om nätverket delas med andra resurser, kan det äventyra kvaliteten på era konferenser. En dedikerad nätverk specifikt för videokonferenser, eller ett hanterat IP video nätverk som IVCi, AOS IntelliNet, skulle garantera den bästa användarupplevelsen.

När du definierar ditt nätverk, behöver du någon att hantera det. Även om ditt företag, kan AOS teknisk personal ska kunna hantera din videokonferenser nätverk, det finns mer effektiva sätt att säkerställa stabil och sund utveckling av dina videokonferenser. Vissa konferenssystem leverantörer utför, Äòmanaged tjänster, AO som tar allt arbete ur händerna. Gör en sökning i Google för, Äúmanaged konferenstjänster, AU och du, Äôll hitta en lista över företag som gör att du kan dra alla fördelar av videokonferenser samtidigt eliminera ditt behov av att köpa dyra nätutrustning och anställa ytterligare stödpersonal.

Följande finns åtgärder du kan vidta för att vara redo för din videokonferenser genomförande:

Prata med dina advokater och identifiera de individer som är beredda att dra omedelbar nytta av den teknik, de som skulle vara beredda att börja använda videokonferenser direkt.

När du definierar omfattningen av användning, kan du räkna ut hur mycket tid som dina advokater kommer att frigöras för att arbeta med andra ärenden. I många fall lägger tid sparas upp till tiotals timmar per månad, per advokat. Med mer tid till förfogande, kan de arbeta på ytterligare fall, därmed ökande bruket.

Videokonferens är bäst genomförs i etapper. Funktioner som uppfyller de viktigaste behoven i praktiken bör genomföras i den första fasen. Definiera vad du behöver, ta reda på vad det kostar och budget för denna fas. Eftersom behov och efterfrågan växer, kan du budget för framtida implementeringar när de uppstår. Arbeta alltid med konferensverksamhet leverantörer som skapar skalbara lösningar.

Gör några enkla matte. När du definierar hur mycket användning ditt företag kommer att ha, kan du jämföra den siffran med din budget. Det, aos så enkelt är det.