vilka funktioner som förväntas från mobil dialer mjukvaran

Mobile dialer är ett program som gör det möjligt för mobiltelefonanvändare att ringa med VoIP koncept. Individer såväl som organisationer använder programmet för att minska sina månatliga telefon räkningar. Det finns många mobila dialer mjukvaruutveckling företag på marknaden som ständigt gör insatser för att förbättra sina versioner av mobila dialekt. Så, vilka funktioner en användare bör förvänta sig av bra mobil uppringning programvara? Detta är en diskussionssida för att lära sig om dessa funktioner.

kompatibilitet

Först och främst är en bra mobil eller VoIP uppringare förväntas vara kompatibla med olika mobiltelefoner. De mobiltelefon modeller från ledande tillverkare som Nokia, borde Samsung, Sony, Blackberry, HTC och BenQ kunna använda dialer för VoIP samtal från mobiltelefoner. Dessutom måste programvaran vara förenliga med de mest populära mobila system telefon operativsystem som används i de senaste modellerna.

stöd för alternativ Internet-anslutning

VoIP uppringning programvara måste stödja olika alternativ Internet-anslutning smidigt. Till exempel bör det stödja Wi-Fi-anslutning samt Bluetooth. Uppringaren kan också förväntas stödja Internet uppkoppling via GPRS, EDGE och 3G samt.

användarvänligt gränssnitt

Användargränssnittet för Mobile VoIP-program ska vara lätt att använda för första gången användare. Till exempel bör det ge instruktioner till användaren och även visa information samtalsloggen. Dessutom bör det vara lätt att installera och bör lätt integreras med befintliga mobiltelefoner applikationer.

ropade bakom brandväggar

En annan förväntan från en bra mobil dialer är att det ska låta användarna bakom brandvägg för att göra samtal. De flesta av de moderna dialekt är utformade för att anpassa sin paketinformation så att rösten kvaliteten förblir konsekvent även när de passerar genom brandväggen hinder. Dessutom måste dialer mjukvaran fungerar med strömbrytare bakom NAT också.

andra förväntade funktioner

En Sip Dialer bedöms säkerställa god röstkvalitet på varje samtal. För detta, att de flesta av VoIP uppringning mjukvaruprodukter på marknaden använder codec konverterar för data konvertering. Dessa programverktyg förväntas hantera förfaranden som samtal väntar, vidarekoppling, samtalsblockering och överföring.

Som en mobil dialer mjukvaran användare, måste du ta dig tid att jämföra egenskaperna hos olika lösningar uppringning programvaror som finns på marknaden. Ett bra sätt att välja en av återförsäljarna är att överväga att utveckla företaget och dess rykte på marknaden.

Itel Mobile Dialer erbjuder populära VoIP dialer-lösningar till olika tjänsteleverantörer. De prisbelönta produkter i bolaget inkluderar mobil dialer samt återuppringning och samtal via mjukvarulösningar. De produkter som erbjuds av företaget är mycket anpassningsbara och stödja ett antal tekniker och cell telefonmodeller.