Virtual PBX-system – låter stort, spendera lite

De enastående kommunikationsmöjligheter för virtuell telefonväxel kan avnjutas utan större kapitalinvesteringar. Detta är en stor fördel för små företag som vill öka sin professionella image.

innovativa funktioner för att hjälpa småföretag låter stora

Den virtuella telefonväxel är sammanbyggd med innovativa funktioner samtalshantering som vanligtvis återfinns i dyra telefonsystem som ägs av stora företag företag. Dessa inkluderar auto skötare, hitta mig följa mig vidarekoppling, Automatic Call Distribution, röst till e-post, fax till e-post, nummerpresentation, samtal väntar, samtal och videokonferenser, musik på is och mycket mer.

Den automatiska skötare hälsar ringer på ett professionellt sätt. För att överföra samtal till lämpliga avdelningar eller anställda, är de som ringer presenteras med menyalternativ som dial-by-namn, dial-by-förlängning och så vidare. Denna virtuella receptionist hanterar skickligt flera samtal anländer samtidigt och utför omedelbar samtalsdirigering utan att överföra upptaget indikationer. I själva verket utför auto skötare alla funktioner i en levande receptionist och mer. Så verksamheten kontoret med virtuell telefonväxel kan skära kostnader som krävs för att anställa personal samtalshantering, medan samtidigt projicera en “big business” image.

eliminera missade samtal med Virtual PBX

Genom att utrusta din småföretag kontor med en virtuell telefonväxel, kan affärssamtal godtas på alternativa telefonnummer inklusive mobiltelefoner och bostäder fasta telefoner tilldelade som tillägg via den bekväma vidarekopplingstyp. Därför affärsfunktioner kan lätt utföras även från utländska orter. Samtal som är obesvarade i förlängningarna vidarebefordras till röstbrevlådan, så att den som ringer kan lämna röstmeddelanden. Detta eliminerar möjligheterna att missa viktiga samtal. Röst-och faxmeddelanden går också till din e-postkonto och detta gör att du kan ge omedelbar respons till dina kunder när du reser. Allt detta hjälper småföretag att utstråla big business front.

inga dyra hårdvara krångel

Att vinna på de olika funktionerna i virtuell telefonväxel, användarna behöver inte investera i dyra Utrustning på plats. De tjänsteleverantörer som underhåller nödvändig hårdvara på deras sajt och erbjöd virtuell telefonväxel genom en värd server med bredband eller telefonnät till överkomliga månatliga hyror.