fördelarna med att använda VoIP för att göra billiga telefonsamtal utomlands

Du har säkert hört att du kan ringa billiga samtal utomlands med hjälp av en relativt ny teknik som kallas Voice over Internet Protocol, eller? Voice over IP “, eller ens? VoIP”. Men vet du om de många andra fördelar med att använda VoIP för att ringa internationella samtal?

Ny VoIP tekniken orsakar en revolution i hur människor gör internationella telefonsamtal. Det främsta skälet till att människor tenderar att dras till VoIP är att det är ett sätt att göra billiga telefonsamtal utomlands. Men det finns många fördelar med att använda VoIP för internationell kommunikation. Här är några av dem.

Ett. Det är ekonomiskt. VoIP-leverantörer erbjuder dig möjlighet att ringa telefonsamtal utomlands genom att använda din befintliga bredband. På grund av detta, behöver de inte ta betalt för omkostnader som dyra abonnemang, liksom vanlig telefon leverantörer har att göra. Så VoIP-leverantörer kan erbjuda billiga taxor för alla internationella samtal, till länder över hela världen, liksom i Storbritannien. Världen av VoIP betyder att säga adjö till traditionella förväntningar på hög internationell taxor chockerande räkningar och klocka-titta för att hålla utomeuropeiska samtal kort. Billiga samtal utomlands – även gratis samtal utomlands – är nu tillgängliga för alla som behöver kommunicera över gränserna.

2. Du kan säga upp en befintlig linje. Om du har en tjänst kabel telefon, kan du avbryta detta helt utan att påverka din bredbandstjänst (en bredbandsanslutning och telefonluren är det enda du behöver för att använda VoIP). De besparingar i linje hyreskostnader snart skulle lägga upp – och det är redan innan du har börjat använda tjänsten för att ringa utomlands.

Tre. VoIP-telefoner fungerar oftast på? Samtal planer “, inte? Minuter. VoIP-leverantörer har råd att erbjuda ett sortiment av sk? Samtal planer “. Du har oftast att välja ett av dessa samtal planer när du loggar till VoIP. Från och med då, kan du göra obegränsat helst samtal till fasta telefoner (och ibland till mobiler) i de länder som anges i den aktuella ansökningsomgången plan. Om du bara någonsin verkligen ringa till fasta telefoner i Europa, till exempel, kan du välja bland ett samtal plan som omfattar de berörda europeiska länderna. Om du regelbundet kalla länder på andra håll i världen, kommer det utan tvekan att bli ett samtal plan som buntar ihop dessa.

4. Du får tillgång till billiga internationella taxor. När du har registrerat dig till en VoIP-leverantör kan du också omedelbart få tillgång till rabatterade avgifter till länder som inte är listade i din givna samtal plan. Så om du kallar vissa länder endast sporadiskt, och ditt samtal planen inte omfattar dem, kommer du fortfarande dra nytta av VoIP-operatörens billiga internationella priser.

Fem. Det är lätt att ställa upp. Komma igång med Voice over IP är en städa. Du registrerar helt enkelt upp med din leverantör av val på nätet. Du kan göra detta online. Om din leverantör erbjuder gratis PC-till-PC nationella och internationella samtal, behöver du bara se till att den person du vill ringa utomlands kan ta emot dina samtal. Om du vill ringa telefon-till-telefon, kommer din VoIP skicka dig en adapter så snart du har registrerat dig. Du använder helt enkelt denna adapter för att ansluta basen av din vanliga telefonlur till din router eller modem. Och det är ganska mycket allt som finns till den – du är redo att börja göra billiga telefonsamtal utomlands med VoIP.

6. Du kanske kan lägga ett? Virtuellt antal “till din tjänst. Vissa VoIP-leverantörer kommer att erbjuda dig chansen att lägga ett? Virtuell antal “, när du har registrerat dig på deras tjänst och du har satt upp med en VoIP-telefonnummer. För denna virtuella nummer kan du välja en landskod som är lokala till någon annan. Så även om du är i Storbritannien, kan du till exempel lägga till en virtuell nummer med ett amerikanskt landskod till ditt konto. När personen i USA slår att amerikanska nummer, kommer de bara betala kostnaden för ett nationellt samtal. Men deras samtal ringer direkt vidare till din VoIP telefonnummer tillbaka hit i Storbritannien.

7. Det finns inte mycket? Grejer “. Bortsett från en liten adapter, behöver du inte några bitar, leder ingen stökigt etc. För att använda VoIP, använder du bara ditt eget hem telefonen och din befintliga bredbandsanslutning, och koppla ihop de två med en liten adapter skickas med din VoIP provider.

8. Det är praktiskt. Du kan hantera allt på nätet, från att aktivera någon av de många fria funktioner som de flesta VoIP-leverantörer inkluderar, till att kontrollera uppgifter om alla internationella ringda och mottagna samtal. Du kan även få dina röstmeddelanden via e-post, vilket kan vara mycket användbart om du är någon annanstans.

9. Den är mobil. VoIP-teknik innebär att din VoIP telefonnummer, till skillnad från traditionella telefonlinjer, är knutet till en person – inte en plats. Så om du går bort, oavsett om det är för en dag, en vecka, en månad eller mer, och även om du reser utanför Storbritannien själv och behöver göra internationella samtal från ett annat land, kan du helt enkelt koppla bort adaptern och ta den med dig . Så länge du har tillgång till en bredbandsuppkoppling och en telefon, kommer du att kunna använda din VoIP-nummer som om du fortfarande var hemma.

10. Det är flexibelt. De flesta VoIP-leverantörer gör att du kan uppdatera ditt konto när som helst. De erbjuder ofta en rad debiterbar tillägg. Dessa kan inkludera användbara tjänster såsom möjligheten att göra VoIP-samtal utomlands från din bärbara dator.
Flexibilitet, bekvämlighet, mobilitet & Som ni kan se, med hjälp av VoIP för att ringa utomlands erbjuder mycket mer än bara en chans att spara pengar.

Flexibilitet, bekvämlighet, mobilitet & Som ni kan se, med hjälp av VoIP för att ringa utomlands erbjuder mycket mer än bara en chans att spara pengar.