Garmin Nuvi 550 allt i ett sat nav

Garmin (den i bilen satellitnavigering manfacturer) meddelade i dag att de ska släppa sin senaste produkt – Garmin Nuvi 550 i september 2008.

Det blir deras första någonsin frisättning av en “allt i ett” satellitnavigering enhet. Med en enda knapptryckning Garmin Nüvi 550 kan användas för en mängd utomhus och i bilen aktiviteter såsom promenader, cykling, bilkörning, scootering och båtliv.

Garmin Nuvi 550 enheter kommer att göras för att hålla med en tuff exteriör garanterar den kan anpassas till var och en av sina miljöer och samtidigt vara vattentät-praktiskt för de båtutflykter!

Garmin Nüvi 550 har förmågan att lagra stora mängder information och accepterar en rad olika program för att täcka alla de olika aktiviteter. Inte bara det utan också lagrar miljontals “intressanta” platser så oavsett var du är eller vad du gör du kommer i allmänhet alltid att kunna hitta det du söker.

Garmin Nüvi 550 levereras också med Garmins mycket populära “Var är jag?” säkerhetsfunktion, som har haft goda recensioner tidigare. Detta stift pekar dina exakta platser och ger dig vägbeskrivning till närmaste landmärke – ett måste för alla friluftsentusiaster eller “vill vara” kaptener av ett fartyg som säkerställer oavsett var du befinner dig hittar du yor väg tillbaka – väl förhoppningsvis tid se !

För en närmare titt på Garmin Nuvi 500 “allt i ett”-enhet, kommer Garmin att visa det på den kommande British Motor Show utställning på London Excel Centre, London.