Mini VSAT bredband för maritim voip lanserades av KVH

Den vurm för VOIP är så stort att det inte bara har tagit telekommunikation branschen med vägtull, men har också lockat en hel del andra branscher också. Dessa dagar även flygbolag, rese-och sjöfartsindustrin är också väljer VOIP tjänster och tillämpningar. Många VOIP företag med inriktning på rese-och sjöfartsindustrin så att de också kan minska sina driftskostnader och få bästa VOIP tjänster.

om Kvh

KVH är den ledande leverantören av i rörelse satellit-TV och kommunikationssystem. De flesta av bolagets tjänster används på båtar, lastbilar, bussar, är RV: s etc. Företaget är en av de bästa VOIP ledande på marknaden och har även vunnit en hel del utmärkelser och priser. Några av deras priser är följande:
• general motors innovativ design award
• Vinnaren av 2 CES innovationspris
• Fick ut som den bästa produkten i Marine Electronics Association 22 gånger

Det främsta syftet med KVH är att erbjuda sina mobilkunder med sofistikerad och rik erfarenhet av digitala, tv underhållning internettjänster som kan avnjutas från både hem och kontor. KVH är kända för att erbjuda de bästa VOIP tjänster till sina kunder. Nyligen KVH har kommit med ett nytt verktyg för operatörerna inom sjöfartssektorn kallade Mini VSAT Bredband Crew Calling System.

Vad är så unikt med Mini VSAT?

Mini VSAT är den bästa VOIP verktyg som hjälper besättningen att effektivt kommunicera med sin klient och kunder. Utöver detta, kan de öka också på effektiviteten och attrahera nya besättningsmedlemmar. Detta är också ett effektivt verktyg för att minska kostnaderna för företaget.

Enligt Mr Brent C Bruun, sade vice VD för försäljning och affärsutveckling som en nyligen genomförd undersökning av ShipTalk Ltd, visade att de professionella sjömän rankas telefoner som den näst viktigaste anläggning för att ha en styrelse på ett fartyg.

Med denna bästa VOIP tjänster, kan företagen använda dem med en ny eller befintlig TracPhone V7 system. Detta är en stor möjlighet för operatörer eller fartygsägare att dra nytta av låga priser som kommer med detta verktyg, som gör det möjligt för besättningsmedlemmar att hålla kontakten med sina familjer och vänner över hela världen.

slutsats

I ett nötskal är detta verktyg är en av de bästa VOIP program som maritima aktörer kan dra nytta av. Besättningsmedlemmar kan enkelt få tillgång till dessa tjänster genom att köpa ett telefonkort från kaptenen på fartyget eller genom att köpa minuter från KVH via kreditkort.