PBX telefonen system med funktioner för hög slut kommunikation

VoIP-baserade PBX telefonen system är en bra och prisvärd telekommunikation alternativ för low-budget företag. Den telefonväxel, med dess avancerade kommunikationsfunktioner gör att små företag kontor för att hålla kontakten med sina kunder och affärsbekanta även från avlägsna platser.

företag telekommunikationssystem med avancerade funktioner

Effektiv kommunikation med kunder och medarbetare är viktigt för små företag att uppnå sina unika affärsmål. Integrerat med avancerade kommunikationsfunktioner som auto skötare, Find-me/follow-me vidarekoppling, röstbrevlåda, röst till e-post, fax till e-post, samtal och videokonferenser, samtal väntar, Automatic Call Distribution och mer, bringar telefonväxel professionalism till din verksamhet till lägre kostnad.

Kunder som ringer ditt företags kontor möts av den inbyggda virtuella receptionist auto skötare. Använda inspelade mottagning meddelanden, ansluter denna virtuella receptionist samtal till lämpliga anknytningar, brevlådor, konferensrum, köer samtal eller grupper. Deltagare får välja från en meny med alternativ såsom uppringning från namn, dial-by-förlängningen noll ut att leva operatör och så vidare. Detta system tar bort behovet av att ha en levande receptionist på kontoret, och systematiskt hanterar många samtal anländer tillsammans med oefterhärmlig effektivitet. Det utför samtalsöverföring utan att skicka ut “linje engagerade” indikationer.

effektiva omstyrning anläggningar

En VoIP PBX telefonen system erbjuder små och medelstora företag en större grad av flexibilitet. Den har snygga funktioner omstyrning att dirigera samtal till önskad anknytningar. Samtal till de mest företagsnummer vidarebefordras till förinställda telefonnummer inklusive mobiltelefoner och fasta nummer som tilldelats som förlängningar. Detta hjälper din personal arbeta effektivt oavsett var de vill och avsevärt förbättrar deras flexibilitet och produktivitet.

Den effektiva telefonväxel kan du koncentrera dig på din kärnverksamhet. Samtal lämnas utan uppsikt hanteras av voicemail system, meddelar den som ringer att lämna röstmeddelanden. Röstmeddelanden också överförs till ditt e-postkonto som ljudfiler så att du kan kontrollera dem från avlägsna platser. Dessutom skickar systemledtexten varningar på din mobiltelefon när ett nytt meddelande i din inkorg.

inget behov av premiss-baserat nätverk

Ett litet företag kan njuta av alla högteknologiska funktioner i VoIP PBX telefonen utan att installera dyra premiss-baserad hårdvara, mjukvara och komplexa nätverk. De tjänsteleverantörer som underhåller hela infrastrukturen på deras sajt och erbjuda funktioner PBX med bredband och telefonnät till rimliga månatliga hyror.