vilket skulle Bear Grylls välja

Någonstans i den karga Saharaöknen säkert undangömt i en kamel kadaver skyddad från den hårda element, når Bear Grylls för sin trogna Garmin Colorado 300 Worldwide Basemap. Han har ett viktigt beslut att fatta eftersom ett fel tur kommer att skicka honom längre bort från hans räddning parti …

Någonstans i den myllrande staden London säkert undangömt i en filt skyddad från blöta vädret utanför, når Ben Gallagher för hans laptop. Han har också ett viktigt beslut att fatta eftersom om han inte får ett satellitnavigationssystem snart han ska hålla vara sen till jobbet och hans chef inte kommer att få ut sin a **.

Tack och lov Ben behöver bara gå till en webbsida för att hitta vad han behöver, blir samma ställe Bear Grylls hans redskap, Global Gizmos!

Lagom till jul, beställde Global Gizmos i fem nya modeller av Garmin Sat-navigator som varierar i pris och antalet funktioner. Till exempel om du håller dig nära hemmet, kommer Nuvi 215T förinstallerad med vägkartor för Storbritannien och Irland. Men för er vandrare ute, kommer Garmin Nuvi 775T förladdad med mycket detaljerade City Navigator ® NT vägkartor för Nordamerika och Europa.

Samtliga av de fem nya modeller kommer med Bluetooth, så oavsett vilken du väljer kommer du att kunna hålla fullt ansluten.

Global Gizmos, för äventyraren i oss alla!

Uppdatering: Bear funnit sin väg ut ur den Sahara öknen och är nu säkert undanstoppad i en snö grotta i Patagonien.

Ben valde Garmin Nuvi 265T och har inte varit sen till jobbet eftersom och hans ett ** är nu officiellt boss gratis.