voip – spara pengar när du pratar

VoIP erbjuder många fördelar för dem som är modiga nog att dra ur kontakten. Först, erbjuder VoIP otroliga besparingar för lokala, långdistans och internationella samtal. Det ger också stora samtalsfunktioner gratis som vanligtvis kostar en avgift när köpte med PSTN telefonitjänster. Inte bara är människor som väljer att dra ut kontakten ur sina telefoner, men de är också omfattar trådlös teknik som en helhet.

Med VoIP kan du ha möjlighet att välja ditt eget telefonnummer. I vissa fall kan du behålla ditt nuvarande telefonnummer. Du kommer att behöva kontrollera med din VoIP-operatör och se vilka möjligheter de ger. Däremot ger många tjänsteleverantörer möjlighet att välja din egen riktnummer. Vissa företag har även valet att välja riktnummer världen. Detta är ett underbart alternativ för dem som vill välja ett riktnummer ligger där deras familj och vänner är. För din obegränsade samtal planen, kan du ringa dina vänner och familj som helst. Men för dem som inte är på VoIP, kommer de att tacka dig för att ge dem valet att ringa dig på lokala priser.

VoIP fungerar i olika former. Till exempel kan du använda VoIP när du använder ett program för snabbmeddelanden med rösten på din dator. Dessa är mycket populära och nu Yahoo, AOL, MSN, ICQ, och även Google har VoIP Instant Messaging-program. Fördelarna med dessa program är att de är fria att ladda upp på Internet och med hjälp av en mikrofon och dina högtalare, du kan prata över Internet med någon av dina kompisar. Så länge som dina vänner och familjemedlemmar hämta samma program, kommer du att kunna prata med dem så länge du vill och helt gratis. Du kan prata med vem som helst, var som helst i världen med VoIP Instant Messengers.

VoIP har visat att det ger bra ljudkvalitet och är ett perfekt val för att möta både bostads-och företags behov telefoni. Eftersom tekniken fortsätter att avancera, kan vi veta att när vi genomför våra affärer över VoIP, är lyssnaren på mottagarsidan höra oss med kristallklart ljud klarhet och att framtiden för VoIP kommer bara ha större produkter lätt tillgängliga för sina användare.

Företagen uppskattar också möjligheten att ha integrerade tjänster. Genom att kombinera ljud, video, e-post och webb-baserade applikationer, kan medarbetarna möter bättre kundernas behov och öka produktiviteten åter ökar.

Medan många människor väljer att gå med VoIP, har det fortfarande vissa nackdelar. Det viktigaste är att det är svårt att använda 911 med VoIP. Detta beror på att samtalet görs från datorn nätverket och inte en fast telefon. 911 kommer inte att kunna spåra telefonsamtalet göras från din VoIP-telefon och hämta din adress. Dessutom, när du placerar dina 911 samtal, kommer avsändaren erhåller inte någon av din platsinformation. FCC har utfärdat domar som rör detta. Några alternativ inkluderar registrering med 911, när du ringer 911 ge dem dina uppgifter och platsen direkt, eller hålla en fast telefon eller mobiltelefon tillgänglig för användning i händelse av en nödsituation. Det sistnämnda kan vara den bästa lösningen för att njuta det bästa av båda världar.

Till att börja med, när de köper VoIP-tjänster, kommer du vara tvungen att underteckna ett uttalande som säger att du förstår att din 911 tjänster kan försämras genom att använda VoIP. Vissa VoIP-leverantörer erbjuder inte 911 tjänster alls. Andra leverantörer kommer att erbjuda vad som kallas Enhanced 911. Att använda e-911 tjänster, kan du bli tvungen att först aktivera de 911 tjänsterna. Det mest effektiva sättet att använda E-911 är att registrera din information med Public Safety telefonsvarare. De kommer att ta ditt namn och fysisk adress. Detta sätt, om du ringer 911, kommer de inte din information lättillgänglig, men de kommer att ha det i sina system. Men om du är ute eller borta från din bostad och ringa 911, kommer dina uppgifter att vara värdelösa. I en situation som denna, måste du tydligt ange din plats. Din VoWiFi Telefonen kommer inte att avslöja någon av dina lokala uppgifter, som en mobiltelefon testamente.