VoIP-telefon – Hur man välja från de bästa leverantörerna internet telefon

Den globala Internet Society bevittnar splurge av VoIP (Voice over Internet Protocol) telefoni. Snyggt uttryckt är det en telefon ringer tjänst som använder en höghastighetsanslutning till Internet (t.ex. bredband). Amid stigande erkännande bland leverantörer av kommunikationstjänster, det finns massor av företag där ute som erbjuder frestande abonnemang planer. I en händelse som denna, kan komma till en korrekt bedömning vara förvirrande och efter ett tag irriterande. Vissa erbjuder gratis obegränsade samtal till lokala telefoner medan vissa erbjuder gratis begränsad rikssamtal. Det finns ett extra alternativ för samtal, vidarekoppling, nummerpresentation, videokonferenser, men behöver jag det?

De frågor du måste ställa dig själv

Innan han kom till en slutsats och besluta att du faktiskt behöver en VoIP-telefon, bör man fråga oftast frågor som – “kommer det att hjälpa skärande telefonräkningar om jag har en höghastighetsanslutning till internet” eller “hur kommer det hjälpa mig att minska samtalskostnader av långväga kommunikation “. Om du är en frekvent resenär, behöver du ta ditt telefonnummer med dig överallt? Vill du kräver lukrativa funktioner såsom valet av koder, väntar och konferenser, etc? Om du kan koppla dina behov med någon av dessa frågor, då en lämplig VoIP-telefon tjänsteleverantör kan hjälpa dig jämna ut irriterande rynkor i ditt företag, hur små eller stora.

Söka efter en anständig VoIP-telefon leverantör är en enkel uppgift om man betänker överskjutande antalet VoIP översyn webbplatser som erbjuder ärliga recensioner och åsikter om olika tjänsteleverantörer. Man kan naturligtvis hänvisa till dessa recensioner när som helst för att fatta ett snabbt beslut. Men om man på allvar ser eller en VoIP-telefon leverantör för ett långsiktigt samarbete, är det rekommenderat att man samråder med experter inom branschen, pratar med faktiska användare av ett visst företag och därmed få information om eventuella nackdelar i leverantören.

Den vanligaste nackdelen som förstör rykte många tjänsteleverantörer är ljudkvaliteten. Medan anständigt bearbetade ljud transmissioner och krypteringarna fortfarande handikappade av utveckling, är det totalt värt långt över genomsnittet. I själva verket ståtar Skype för att ge sina användare med en upplevelse som matchar vanliga telefonnät. Dessa typer av domar kräver dock en personliga granskning eftersom det är låg tillförlitlighet och äkthet över internet.

Alla har sagt och gjort, är det viktigt man gör ett välgrundat beslut innan du väljer och registrerar dig med någon VoIP-telefon leverantör. Dessutom rekommenderas att man först gör några rättegång samtal med den valda leverantören för att vara helt nöjd.