hur man väljer säkerhetsföretag

Korrekt och strategiskt placerade väktare kan bidra till att minska och rapportera brott och även utesluta överträdelser och upptäcka eventuella misstänkta aktiviteter som kan vara på gång. Det är också en viktig sak eftersom det kan hjälpa till att skydda dina anställda och besökare i arbetet och din familj och dig hemma. Låt oss ta en titt på ett par saker att tänka på när du väljer ett bevakningsföretag:

• När du tänker på att anställa säkerhetstjänster, kan det vara för löpande eller för en speciell händelse, det är en bra idé att du pratar med minst 3 företag så att du kan jämföra sina priser och tjänster som erbjuds.
• Kontrollera att bevakningsföretag som du funderar på har de erforderliga licenser och tillstånd att verka i din stad och stat. Se också till att de har ett tillräckligt försäkringsskydd för att ta hand om din situation. En bra idé är att köra företagets försäkring av din försäkring rådgivare för att se om företaget är livskraftigt.
• När du genomför intervjuerna, fråga om det har varit några incidenter med en av sina anställda på sina klienters egendom och om ja, hur var frågan löst.
• Be om företagets referenser och ringa dem och fråga om det tidigare arbete som de har åtagit sig. Medan de flesta företag kommer att ge referenser på företag som har haft en bra erfarenhet av dem, åtminstone du kommer att få en god uppfattning om hur de fungerar.
• Fråga hur många års erfarenhet de har inom detta område eftersom detta garanterar att de vet vad de gör. Fråga om vilka kvalifikationer de har och vad allt arbete har de genomförts i det förflutna. Du kan överväga namnet ADS Security Services Pty Ltd Kolla in dem på www.ads.org.au
• Be att träffa den person som kommer att tilldelas till dina säkerhetsbehov. Som du kommer att vara i kontakt med honom mer än någon annan är det viktigt att du vet om han är lätt att arbeta med.
• Diskutera varför du behöver trygghet och fråga om företaget kan uppfylla dessa krav. När du håller med bevakningsföretag, då företaget måste erbjuda dig ett skriftligt dokument som anger vad säkerhetsvakt är skyldig att göra på plats och hur han ska gå tillväga.
• Fråga hur företagets ledning kommer att hantera klagomål om sina anställda. Till exempel en vakt fortsätter att komma sent till jobbet eller inte prestera bra, sedan vilka åtgärder kommer att vidtas? Är du rätt att begära ersättning om du inte är nöjd med den nuvarande säkerhetsvakt?
• Även fråga om bakgrundskontroller och utbildning säkerhetsvakt emot. Också bekräfta om samma säkerhetsvakt kommer att tilldelas till din egendom varje dag.
• Kontrollera att företaget har arbetat med en fastighet som ditt eller för speciella evenemang som du har i åtanke när kraven ändras hela tiden.
• Kostnaden är en viktig faktor. Be om en fullständig redovisning av de kostnader och vad allt du kommer att debiteras för. Också fråga hur du ska göra betalningar och dessutom är de priserna, timme, vecka eller månad. Fråga om det finns några dolda avgifter?