60CSx GPS-system

När jag fick ordet att det i själva verket var ett GPS-system med en stor GPS Antenne samt en GPS-karta så effektivt som det kan få, erkände jag att jag var tvungen att få Garmin 60CSX. Räkna ut vilka GPS enheter är bra är svårt att göra, så det är därför jag valde att skriva ned denna GPS översyn.

Några av mina favorit delar med avseende på Garmin 60CSX är instant laddningstider när jag vill hitta en karta på skärmen i en rush och de svarande tider då utnyttja alla funktioner på enheten. Det fanns alltid en hastighet dilemma med var och en av de andra GPS-enheter som jag provat förut, var så enkla faktum att detta fungerat så bra ganska coolt att se. Den verklighet som det innehåller betydligt mer fart jämfört med många jämförbara enheter får mig att tänka att det kommer med betydligt mer RAM-minne, men jag vet inte säkert om det är vad det är.

Jag dessutom gillar verkligen hur allt råkar vara utformade på Garmin 60CSX monitorn. Efter att utnyttja ett par handburna GPS-enheter som hade funky menyer eller alltför små skärmar, var jag verkligen glad att se att varje liten sak ritades på ett läsbart sätt på Garmin 60CSX trycka några knappar på skärmen för att gå till precis där jag vill flytta är verkligen fördelaktigt också. Det är faktiskt en riktigt attraktiv skärm att titta på också, och som verkligen kan göra varje användning ännu roligare.

På det hela taget är det Garmin 60CSX utan tvekan min personliga favorit GPS-system hittills och jag planerar på att hålla det runt ett tag. Det måste har varit mycket flitiga människor sätter Garmin 60CSX tillsammans med tanke på att det är precis vad de flesta män och kvinnor önskar i ett GPS-system, vilket är mycket uppskattat. Du kan hitta bara för mycket att älska med detta system. Det finns fortfarande en hel del fler alternativ som jag vill titta på.