bostäder VoIP nackdelar

Medan det finns många fördelar med att bostäder VoIP-tjänsten, i synnerhet de kostnadsbesparingar på långa avstånd tjänst, det finns också vissa betydande eventuella nackdelar, vilka varierar beroende på operatör.

Först har VOIP vissa säkerhetsrisker, bland Spam over IP-telefoni (spott), tjuvlyssning, och kapning. Dessa säkerhetsrisker är inte bra för de flesta användare, och kommer att fortsätta att minska när tekniken växer.

Vissa VoIP-operatörer erbjuder inte den mest robusta stöd, och kanske inte är tillgängliga för att svara på frågor när telefonen inte fungerar, särskilt på helger eller under kvällen. Detta är en nackdel som konventionella telebolagen har, liksom, många telekomföretag kunde stå att nötkött upp sitt stöd, och några lär denna läxa den hårda vägen.

För att undvika att du registrerar dig hos en VoIP-företag som erbjuder undermåliga support, göra lite forskning i förväg, söker på Google efter bolagets namn tillsammans med ord som “stöd” och “klagomål”.

Du bör också vara medveten om att om din makt är ute, kommer din VOIP telefon förmodligen vara ute, liksom. Detta kan inte vara ett problem om du har en mobiltelefon för backup kommunikation och har röstmeddelande via din VoIP-leverantör för att fånga inkommande samtal. De flesta människor har mycket få och korta strömavbrott under loppet av ett år. Men det är värt att vara medveten om.

En av de mer allvarliga problem med VOIP är trygghet, bedrägerier och kapning tar plats. Men för de flesta bostäder VOIP kunder, dessa säkerhetshot är mer av ett hot än ett löfte, och VOIP bärare arbetar hårt för att förhindra säkerhetsproblem på sina nät.

Din bästa alternativet, när det gäller säkerhet, är att vara medveten om vad som kan hända, känner tecken på ett problem, och ett nära samarbete med din VOIP bärare att se till att ditt system är så väl skyddad som den kan vara.

Innan du registrerar dig med en VoIP-bärare, ta reda på vilken typ av 911 larmtjänst du kommer att ha. Eftersom VOIP är inte din vanliga telefontjänst, är chansen att du kommer att ha lite olika räddningstjänsten, men du bör ha lämpliga tjänster med alla vanliga VOIP bärare. De flesta flygbolag inser vikten av denna funktion och har arbetat hårt för nyligen för att förse sina kunder med akuta kontakter.

Det finns vissa problem, eller åtminstone potentiella problem med bostäder VoIP-tjänsten, oavsett vilken operatör du väljer. Men det finns potentiella problem med nästan alla stora val i livet och i näringslivet.

VOIP är ett bra alternativ för många hushåll och företag hem, och de få nackdelar finns kan uppvägas, för dig, med fördelarna av låg kostnad, bekvämlighet, och rör sig bort från “The Phone Company.”

Som med de flesta val, är detta en där tillräcklig forskning och tänkte förväg kan drastiskt minska problemen och gör din VOIP upplevelsen en trevlig. Det är mycket en fråga om att vara medveten om vad som kan hända och vad du behöver ha hända, och sedan göra de rätta valen för att se till att du får det resultat du letar efter.

med dig i teknik

adam vit