de fantastiska tillämpningar av samtal webbkonferens

Conferencing i sin grundform kan vara två personer som pratar över telefon när du surfar via en webbsida och göra kommentarer om innehållet.

Webbkonferenser började ursprungligen som ett ljud konferenssystem samtal och det är fortfarande till stor del används i dag främst för presentation samtal där värden är vägledande en grupp av lyssnare, visar dem några begrepp och från tid till annan svarar på frågor eller ber om kommentarer.

Detta samtal kan spelas in och senare antingen ut till en större grupp av potentiella kunder eller sättas på en webbplats där andra kan ladda ner ljudfilen till datorn och lyssna på hela saken på sin lämpligt tillfälle.

Med införandet av bredband, framkom videokonferenser till levande Videokonferenser där deltagarna kan faktiskt se varandra förutom att kunna höra varandra.

Då det utvecklats till multi skiktning av information där konferensverksamhet deltagarna kan tala, se och även dela och presentationer börsen samt teckning och skissa ett koncept på en tablet ombord (det kallas Whiteboard) samtidigt som synpunkter på det.

Dessutom webbkonferenser kan göra stolpar och röster bland deltagarna desamma som de skulle under en styrelsemöten.

Denna teknik är ett verkligt alternativ till ansikte mot ansikte möten. Denna nivå av videokonferenser är inte utan problem, måste det minutiöst hyvlas förväg, placera webbkameror på lämpliga väl upplysta platser, samma för mikrofonerna måste deltagarna uppvisa hög självdisciplin och koncentration.

Det kan genomföras såväl lokalt som internationellt av medelstora till stora företag. En väl planerad och samordnad webb konferenssamtal kan spara en bunt av tid, pengar och besvär.

Ett område där detta konferensverksamhet ansökan verkligen revolutionerat hela processen är verkstads-och arkitektonisk planering. Det har blivit en del av e-byggande metoder.

Planeraren överför sina ritningar CAD-filer till nästa nivå eller nivåer som den elingenjör eller klimatanläggningen planerare, kan de utforma alla och lägga till sina ritningar över den ursprungliga raster bakgrunden (som är att det fungerar i lager).

Sedan kan de samordna ett samtal webbkonferens och diskutera eventuella konflikter och problem i deras egen planering för att den allmänna byggnadsplanen, kan detta öka och påskynda hela planerings-och designprocesser och hjälpa möta deadlines i tid.

En annan tillämpning kan vara Coach rekryterare på företagens process, kandidater skärmen och undvika de stora kostnader som är förknippade med flygande olämpliga kandidater ut för intervjuer.

Utbildningstillfällen med utvalda medarbetare runt om i världen är en annan tid och pengar stora sparare. Den här e-Lärare tekniken kommer att ha en enorm inverkan i framtiden på utbildningssystemet som helhet från gymnasiet till universiteten.