fem utmärkta film främjande tips

Vid lanseringen av en ny tjänst eller produkt, vill etablera ett varumärke, eller söker nya metoder för att hitta extra kunder, film marknadsföring är faktiskt en mycket kraftfull teknik som alltid kan komma till hands. Det har fastställts att webbanvändare reagerar bättre på video i jämförelse med textinnehåll, dock bör du planera noggrant och genomföra din film kampanj marknadsföring reklam i syfte att göra det bästa av det. Nedan listas fem bergsäkert tips som kan hjälpa dig att få det gjort rätt från första gången:

Ett. För att få större målgrupp din video ska uppfylla en gemensam vilja eller lösa ett gemensamt problem. Publicera en superb video tutorial, marknadsföra en ny produkt eller tjänst som kan hjälpa tusentals människor att övervinna en viss utmaning eller ge dem exakt vad de önskar, kan vara enbart vinnande formeln för din marknadsföring film.

2. Sitck till kvalitet – publicera en utmärkt video på ett antal webbplatser kommer att vara lika effektiv som publicerar många dåliga filmer. Du säkert kan stöta videoredigerare, som erbjuder sina tjänster för småpengar, dock är deras arbete typiskt under alla standarder och när videoklippet kommer leva, kommer varje viwer som spelar det, slog förmodligen bakåtknappen i sin webbläsare i några sekunder, och vidare till en annan film. Värva professionell film leverantör så att du kan få kvalitet och undvika att bli frestad av rock-bottom försäljningspriser.

Tre. Fånga åhörarnas intresse – de första sekunderna av videon är avgörande och det är när du har att fånga tittarnas intresse. Gör ett påstående, gå kontroversiellt, använda superlativ och göra vad som krävs för att ge en anledning till tittarna att fortsätta titta!

4. Ställa ut promo video – så dumt som det kan tyckas, att helt enkelt ladda upp din PR-video till en eller ett fåtal av de stora Web 2 webbsidor inte är riktigt tillräcklig, så du måste lägga till länkar till din film varje gång du har möjlighet. Om du deltar i en diskussionsgrupp eller gemenskap som är relaterad till video nisch, du sedan skulle kunna inkludera det i din signatur, be andra människor att se det, dela det med vänner, ta med den till din e-signatur, och försöker placera video hyperlänk framför många läsare.

Fem. Styra klart på att ha ett säljargument video: hålla denna typ av filmer på din produkt försäljning webbsida, men den som du kommer att försöka sprida runt på nätet borde betona vad din tjänst eller produkt kan göra för andra människor snarare än marknadsföra dem din produkt direkt. Om utförs väl kommer videon locka folk att se din webbplats, bekanta dig med ditt erbjudande, och en gång försäkrade i dess kvalitet, bli kunder.

Eftersom det finns så många nya videor laddas upp varje dag, kanske du vill prova och utveckla något riktigt speciellt, original, liksom roligt för att ha en mycket bättre sannolikhet på erkända bli. Vad har oftast arbetat är humor, vackra presentatörer, kontroversiellt eller något obehagliga ämnet, och det är inget fel med lite smakfull erotik så länge du inte bryter mot filmen dela webbsidor “användarvillkor.