Hosted PBX – komplett litet kontor telefonsystem till ett överkomligt pris

Low-budget näringslivsorganisationer kan lätt nå sina affärsmål kommunikation med hjälp av värd PBX, hela lilla kontoret telefonsystem till ett överkomligt pris. Systemet erbjuder strukturerade tjänster som avsevärt utökar ett litet företags verksamhet bild.

prisvärd telefon system för ditt småföretag kontor

Hosted PBX, det lilla kontoret telefonsystem, har blivit mycket populär för sin betalningsförmåga. Business företag kan utnyttja de avancerade funktionerna i värd PBX telefonen system utan att köpa och installera någon dyr utrustning. Tjänsteleverantören bibehåller nödvändig hårdvara på sin plats och sköter installation, uppgraderingar och underhåll. De telefonväxel funktionerna levereras till verksamheten kontoret via en värd server med hög hastighet Internet eller dedikerade telefonnät till rimliga månadsavgifter.

elegant kommunikation alternativet

Den värd PBX telefonsystem integreras med innovativa funktioner samtalshantering kännetecknande för dyr telefonsystem i etablerade företag. De viktigaste funktionerna som ingår i systemet är auto skötare, röst till e-post, samtal och videokonferenser, beställnings-menyer, ringer identitet och mer.

Ringer är försedda med professionell kommunikation erfarenhet av auto skötare fungerar som levande receptionist. Det hanterar effektivt flera samtal inkommande samtidigt och utför omedelbar vidarekoppling enligt menyn alternativet väljs av den som ringer. Det rutter samtal utan att sända upptaget indikationer. Detta system kan även programmeras att spela speciell företagsinformation.

sofistikerat voicemail system

Med den värd PBX Find-me/follow-me vidarekoppling, ringer till primära företagsnummer kan överföras till förinställda nummer förlängning telefonnummer inklusive mobiltelefoner och fasta telefoner hemma. Obesvarade samtal omedelbart vidarebefordras till röstbrevlådan rutan, så den som ringer kan placera röstmeddelanden. Röstmeddelanden vidarebefordras till utsedda e-postkonton som ljudfiler så att de kan verifieras vid en lämplig tidpunkt. Faxmeddelanden vidarebefordras till e-postkonton. Nya meddelanden ankomster omgående larmas på mobiltelefoner också.

Avslutningsvis, är den värd PBX telefonsystem extremt prisvärd eftersom det håller små kostnader kontoret kommunikation inom rimliga gränser. Det erbjuder gratis inter-office kallelse, oavsett var platsen är. Hosted Services minskar lokalbehov och kostnader makt, och även eliminera behovet av på plats teknisk investering.