Hosted PBX VoIP – inkommande samtalsalternativ

Genom att genomföra en värd PBX VoIP-telefon system med flera olika inkommande samtalsalternativ kan du hantera inkommande samtal till på ett mycket professionellt sätt. Med den mångsidiga ringer alternativ som finns, kan du koncentrera dig mer på ditt företag utan att oroa dig obevakad samtal.

en överlägsen kommunikation alternativ

Hosted PBX VoIP telefon system är en överlägsen kommunikation alternativ för små och medelstora företagens organisationer. Denna telefon är utrustad med extremt snygg business-nivå alternativ samtalshantering inklusive auto skötare, samtal väntar, hitta mig följa mig vidarekoppling, Automatic Call Distribution, röstbrevlåda, fax e-post, röst till e-post, samtal och videokonferenser, musik på is, ringer identitet , beställnings-menyer och många fler.

auto skötare fungerar som levande receptionist

Inkommande samtal tas emot av den automatiska telefonisten med inspelade välkomsthälsningar. Det ger en meny med alternativ som ringa med namn, slå i förlängningen noll ut att leva operatör och mer för den som ringer. Baserat på det alternativ som valts av den som ringer, är de samtal överförs till de exakta anknytningar. Auto skötare kan skickligt hantera många samtal anländer samtidigt och utför on-the-spot samtalsdirigering utan att skicka upptaget till den som ringer.

effektiv hantering av samtal

Med stöd av hitta mig följa mig vidarekoppling, samtal till din huvudsakliga telefonnummer kan omdirigeras till alternativa telefonnummer inklusive mobilnummer. Så, är det inte nödvändigt att hela tiden vara i ditt företag kontor för att kommunicera med dina kunder.

När samtalen förblir obesvarade även efter ett visst antal signaler eller alla linjer är upptagna samtidigt, är de samtal dirigeras till röstbrevlådan systemet, så den som ringer att lämna röstmeddelanden. Systemet garanterar därmed att alla inkommande samtal ordentligt deltog.

De sofistikerade ringer alternativ för värd PBX VoIP-telefon system kan utnyttjas utan att installera PBX hårdvara på kontoret. Den utrustning bibehålls på den plats där tjänsteleverantören och de funktioner som erbjuds med bredband eller telefonförbindelser till kostnadseffektiva månatliga serviceavgifter.