IP-telefoni baserade småföretag telefoner fungerar spara pengar

Små företag behöver för att hålla kostnaderna i schack. För dem spara pengar är som tjänar densamma. Det är de löpande utgifter som är svårast att kontrollera och telefoni som utgör en stor del av dessa kostnader. De små företag telefoner spelar en central roll i att uppnå detta mål. Med centraliserad verksamhet telefon, blir detta mål ännu mer uppnåeliga.

Här är några av de sätt på vilka detta uppnås:

Kontroll av personliga samtal från de organisatoriska telefonsystem. Med centraliserad verksamhet, måste du begära uppringning av nummer från den centrala aktören och den personen kan vägra dig denna tjänst från organisationens telefonlinjer. Så kallar detta skär ner på onödiga telefonen görs av de anställda.

Förbättrad kundservice: Använda NEC telefonsystem, kan du snabbt dirigera samtal till önskat anknytningsnummer eller parkera ett samtal till en röstbrevlåda. Kunden behöver inte vänta oändligt för operatören att ta samtalet. Dessa hjälper till att upprätthålla effektiva telefoni kommunikation.
Ringa utländska till lokala priser: Den billiga internationella samtal har varit galen möjligt genom användning av IP-telefoni. Denna teknik har särskilt hjälpt till att minska räkningar av de bolag som har att göra täta utländska samtal. Avgifterna tas ut enligt de lokala samtalspriser.

Några av de andra stora fördelarna med dessa små affärer telefoner är följande:

Underhålla databasen av samtalslistor: Du behöver inte vänta på de månatliga telefonräkningar att veta var samtalen gjordes och under hur lång tid. Den datorbaserade office manager skulle kunna ge de databaser till dig på begäran.

Röst-och videosamtal funktioner: datorn baserad IP-telefoni system ger inte bara de telefontjänster men även videosamtal och konferensfaciliteter. Om den andra personen också har samma programvara som din, då de går att ringa kostnadsfritt. Du kan också ha samtal dirigeras till ett annat telefonnummer när du inte är på din dator eller i närheten till NEC telefonsystem för att ta emot samtalet.

Hanterar andra funktioner också: De andra funktionerna i denna verksamhet telefon är mejla, faxa, ringa konvergens, automatisk styrning av samtal och andra sådana funktioner.

Dessa små företag telefoner kan komma med 2-4 rader förlängning eller ens upp till 100 linjer. Dessa kan även vara tillgänglig på trådbundna eller trådlösa format. För små kontor kontor hemma etableringar, dessa IP-telefoni system ger moderna funktioner till lägre kostnader.

Dessa kan användas på datorn plattform eller på VoIP baserade telefoni instrument. Nyligen mobiler har också möjliggjort billiga samtal till utlandet på grund av deras förmåga att ansluta till det trådlösa Wi-Fi eller trådbundna nätverk och därmed möjliggör nedladdning av VoIP ringer mjukvaran. Det har berott på begreppet IP-telefoni bakom användningen av dessa små företag telefoner som världen hade krympte ytterligare.