justera din befintliga VoIP och Google Voice anslutning till samtalet för billig eller ännu bättre gratis

Telefoni har blivit big business. Med alla anslutna via mobiltelefoner, Skype, VoIP och en mängd andra alternativ till traditionella fasta kommunikationssystem, leverantörerna måste kämpa hårdare än någonsin för att behålla sin marknadsandel. Men nu kunde ha en annan rival på marknaden – sökmotorn jätten Google.

Google förvärvade ett system som kallas GrandCentral teknik under 2007 och, i sin egen oefterhärmliga stil, packas och nylanserade den på marknaden under 2009 under namnet Google Voice. Det finns i grunden kunder en Google? Telefonnummer “. När folk ringer det numret, omdirigerar Google samtalet till en persons normal telefon, snarare än att behöva gå igenom Skype systemet för att ta samtalet på datorn.

Även Google Voice verkar vara ett lönsamt alternativ till VoIP och Skype, men det har sina nackdelar. Samtal är inte gratis om du fortfarande har att betala fasta avgifter och anslutningsavgifter. Men genom att slå samman de två senaste tekniken tillsammans och med hjälp av Google Voice tillsammans med en VoIP-paket, är det möjligt att sätta ihop ett paket som (bortsett från de mycket billiga månadsavgifter för en VoIP-användare paket) kommer att ge dig billigt eller gratis nationella och internationella samtal.

En sammanslagning av teknik

VoIP (eller Voice over Internet Protocol) har funnits i 15 år, och under den tiden har tekniken hoppade framåt. Använda Internet för att ringa telefonsamtal verkade vara något trög start från början, men eftersom kunderna insåg att det gav dem möjlighet att göra Internet telefonsamtal för en bråkdel av kostnaden för vanliga samtal till fasta telefoner, har det snabbt vunnit i popularitet. Uppskattningar är att 2015 VoIP kan vara värt i regionen av £ 21billion i intäkter till leverantörerna. Internetsamtal är särskilt bra för att göra fjärrsamtal till internationella nummer, så att vänner och familj att hålla kontakten oavsett var i världen de befinner sig.

Genom att kombinera funktionerna på Google Voice med en VoIP-set-up, kan kunderna få det bästa av båda världar. Google Voice erbjuder en mängd funktioner, inklusive konferenssamtal anläggningar, nummerpresentation och screening. Men den största fördelen med denna kombination är att möjligheten att få billiga eller gratis samtal när och var du befinner dig.

En 21: a århundradet förhållningssätt till telefoni

Ingripande teknik som VoIP och Google Voice för att göra Internet telefonsamtal är fortfarande i sin linda. Både VoIP och Google Voice som självständiga enheter är fortfarande båda tillväxtbranscher, och för många, tycks tanken på att ansluta de två som en extra komplikation till en redan komplicerad livsstil. Men med tillväxten av smarta telefoner, mobil kommunikation via Internet kommer att bli framtidens telefoni. Så varför inte använda två kraftfulla produkter för att dra fördel av billigare samtal? Ljudkvaliteten på datorer, bärbara datorer och även den senaste iPad innebär att, så länge du kan ansluta upp till ett bredbandsnät, kan du ringa var och när du vill. Genom att gå igenom en kostnadsfri tjänst som Gizmo, att en sammanslagning av VoIP och Google Voice är ännu enklare. Det kan vara att, inom en inte alltför avlägsen framtid, internationella samtal på en fast telefon blir ett minne blott som människor inser hur mycket pengar de kan spara genom att anta en 21st Century förhållningssätt till telefoni.