lowdownen på Vonage

Många Internetanvändare har erkänt att använda nätet för röstkommunikation är mycket billigare än att använda vanlig telefon. Ange VoIP, eller Voice over Internet Protocol, som används för att bära röst signaler över IP-nätverk. Vonage är en av flera aktörer i kategorin. Sprint, Verizon, BroadVoice och AOL är några av de andra namnen synonyma med VoIP.

Vonage har skaffat sig en nisch för sig själv. Det är känt som “The Broadband Phone Company” som “Leading revolutionen Internet Phone”. Den stoltserar med en all-inclusive-telefon. Abonnenten kan göra lokala och fjärrsamtal någonstans i USA, Kanada och Puerto Rico till ett lågt pris. Lägg till detta att samtal till vissa utvalda europeiska länder kommer gratis med sina obegränsade planer. Dess aggressiva konsumentmarknadsföring i USA, Kanada, Storbritannien och andra länder har globalt nästan enda ensam inlett en tid präglad av VoBB (Voice over brett band) tjänster.

Som en VoBB tjänsteleverantör ger sina abonnenter en massa “måsten” och “add-ons”. Funktioner gillar Håll ditt telefonnummer, Live Customer Support, pengarna-tillbaka-garanti, stora internationella priser, bandbredd Saver, Billing Information, etc. ger användarvänlighet samt ekonomi för användaren. Frekventa remisser till tjänsten göra tjänsten mer ekonomiskt för en användare. Tillägg som att lägga flera telefonnummer till användarens Vonage konto, som ger virtuella telefonnummer som sekundära nummer, tillhandahåller eget avgiftsfritt nummer och dedikerad faxlinje tjänsten ger fördel för en frekvent resenär. Dessa anläggningar kommer med en liten individuell prislapp men hjälper användaren att skräddarsy sin tjänst som passar hans eller hennes behov.

Vonage har ett obegränsat plan kostar $ 24,99. Fram tills nu var det ganska obesegrad pris. Nyligen annan VoIP service provider, Verizon, hade prissatt sin fulla planen en aning lägre på $ 24,95. Men mest aktuella abonnenter Vonage tjänster är fortfarande nöjd med det omfattande paket som företaget har att erbjuda. Basic 500 kostar $ 14,99, småföretag obegränsad på $ 49,99 och Small Business Basic på $ 39,99 är några av de andra populära alternativ som användaren får välja från.

Det finns ett fåtal un-uppfyllda förväntningar från tjänsten, dock. Även om “Håll ditt telefonnummer”-funktionen är känt för att fungera bra, vissa användare har under den senaste tiden klagat på förändring av antal problem. Bortsett från detta en del användare anser att tjänsteleverantören bör tillägga “anonyma samtal avvisande” och “stör ej funktioner” som en del av tjänsten. Ett annat vanligt klagomål är att även Vonage svarar ganska konsekvent via e-post, när den som ringer försöker komma åt kundvård via telefon han kan vara på is under en längre tid än vad som kan vara allmänt vedertagna. Och slutligen, har vissa abonnenter har upplevt problem med installation. Men totalt sett den allmänna känslan är att när Vonage är korrekt installerat, det fungerar bra och sparar pengar!