Nortel Norstar de mest pålitliga telefonsystem på marknaden idag

Alla söker efter mest effektiva och pålitliga telefonsystem sluta på Nortel. En av de mest populära märkena och bredaste utbud av lösningar kommer från Nortel som inkluderar Nortel Norstar, affärer telefoner konferenser, meridian, T och M-serien och VOIP produkter. Nortel-lösningar finns tillgängliga för telefoni, unified messaging, IP routing, talsvar, unified messaging. När det gäller datatjänster, de produkter erbjuder brandvägg, trådlöst och många andra användbara funktioner. Business och Office Phone Systems erbjuds av Nortel är ett resultat av en omfattande och engagerad insats av forskning och högkvalitativ produktion som attunes med nästan alla olika kommunikationsbehov i företag och kontor.

Marknaden idag litar Nortel inte bara på grund av effektiviteten av dess märkliga Phone Systems men också på grund av ett stort antal anläggningar över hela. Med ett stort nätverk av leverantörer och teknisk backup som har inrättats genom så många antal stationer stor spridning, har kunden att bry sig minst om det är kravet på tjänsten för underhåll eller som av expansion och förstärkning av kapaciteten och funktioner. Tjänsterna på grund av kundanpassade lösningar med automatiserade skötare system, T-1 integration, PRI integration och röst / data kablage, telefonsvarare overhead personsökning, etc. är också lätt tillgängliga.

Nortel Norstar Tel system har en kundbas av så många som 9 miljoner i över 70 länder, däribland många välrenommerade banker, kontor, myndigheter, och så vidare, som talar för sig själv om dess kvalitet och effektivitet.

Nortel Norstar har variation från enstaka till multi-line telefon Systems och nästan alla olika moderna funktioner finns tillgängliga för att möjliggöra smidig och par-excellence kommunikation för företag och intra-och inter utbyte kontor. Nortel BCM, som är Business Communications Manager, presenteras med IP-aktiverade och rena IP-strategi alternativ för röst-och datakommunikation. Nortel BCM är en ganska bra lösning för medelstora till stora affärscentra. Nästa användbar produkt i Nortel Norstar Phone Systems serien är Nortel ICS som är den mest rekommenderade lösningen för små företag. Den har kapacitet att hantera 16-24 anknytningar och kan ta emot så många som 4-8 inkommande ledningar. Bland Phone Systems från Nortel Norstar, de IKS är den mest önskade och eftertraktad lösning från en stor majoritet av kunderna. Dessa finns i både kompakt form – som är lämpade för små till medelstora företag med hantering kapacitet på upp till 24 anknytningar och 4-8 inkommande linjer, liksom i modulform – som lämpar sig för medelstora till stora företag med hantering kapacitet så många som 48 rader med PRI.

Nortel Communication Server 1000 är utrustad med IP PBX som inte erbjuder inslag i konvergerade typ av nätverk samt applikationer och så många som över 450 andra användbara funktioner i världsklass av telefoni. Med inbyggd pålitlighet och överlevnadsförmåga för fullt distribuerade WAN och IP LAN-infrastruktur.

Nortel Norstar Phone Systems gör redan buzz på platser för företag och kontor samt med sin snabbt växande kundbas, behöver man inte tänka två gånger.