sälja gps-enheter hur man gör den perfekta GPS datalogger notering

Om du gör ett objekt lever sälja till människor med en kärlek av att vara i naturen så du vet värdet av de olika GPS-enheter och elektroniska verktyg är, särskilt när det gäller att göra massor av pengar.

Dessa enheter kan vara solid vinst beslutsfattare och kan även dra en bredare spektrum av människor i din webbutik än du hade tidigare.

Den enhet som kan skapa mest intresse är GPS datalogger.

Så vad är en GPS-datalogger?

Detta är en enhet som använder sin interna minnet (vilket normalt är en inbyggd blixt chip eller en Mini SD-kort / TF-kort) till register sin position med jämna mellanrum. Denna data hämtas när personen använder gadgeten pluggar in den i sin dator hemma.

Data registreras med hjälp av format inklusive GPX, KML, och NMEA och används är internet-baserade tjänster, inklusive Flickr, YouTube och Google Maps.

Så när hitta GPS dataloggrar vilken typ av saker bör du letar efter?

När man försöker att källan GPS dataloggrar är det verkligen viktigt att ha en titt på ett antal saker inklusive batteritid, chipset, precision, kanaler och minne.

Batteriets livslängd är självklart eftersom det är något som du kommer att behöva stanna på under en längre tid utan att stänga. Detta är minskat lite av det obestridliga faktum att GPS-information loggrar traditionellt har ingen eller världsdelen skärmar, vilket strömförbrukningen är ganska låg.

Den genomsnittliga enhet med en inbyggd batteri bör ha en batteriladdning livslängd som kan mätas i dagar och veckor istället för timmar medan ens enheter som tas ut av Lithium-ion och Ni-Cad batterier bör räcka en dag eller ännu mer innan kräver nya batterier .

Den GPS-chipset är i grunden hjärnan på enheten så hjälper det samlar geografisk information från flera platser.

SiRF Atlas III är tänkt som den mosse standard i denna situation, men chipset som den Skytraq Venus sex är långt mer än tillräckligt för att ta itu med jobbet.

Den GPS-information logger noggrannheten mäts genom ett antal faktorer, horisontellt läge, brett område förbättring, tid och hastighet.

Ju mindre avstånd och kortare tid tyder på att enheterna är långt mer exakt.

Kanaler berätta hur många satelliter en logger kan få information från på en gång. Mer än 3 eller fyra är viktigt att få en bra plats fix men eftersom det bara finns 24 GPS kapabla satelliter som kretsar runt jorden och bara hälften av dem kan “ses” av en enhet vid ett tillfälle något mer än tjugofyra är över toppen.

Minnet är en mycket viktig sak att ta hänsyn till, som ni kan vara på väg för en avsevärd tid med några turer men återigen var “log” inte tar upp mycket minne. I själva verket 100.000 loggar kommer ofta ta upp en belastning mindre än 500 MB utrymme.

men hur mycket ska du betala och hur mycket ska du ta betalt för dessa enheter?

Den wholeslaeIf enheten har flera funktioner och kommer med en skärm och diverse fästen du kan räkna med att betala mellan US $ 50 och US $ 70 beroende på vilka funktioner och egenskaper.

När du säljer den igen förvänta sig att ladda mellan 70 och 140 USD.

Om enheten måste användas med en bärbar dator eller något annat så kan du räkna med att betala mellan 10 och 30 dollar.

Räkna med att ladda mellan 30 och 50 för enheten när man säljer det på nätet.

Så vad om notering exakt vad ska du lägga ner för att garantera massor av försäljning?

Skriva en disposition som gör skogsfolk och trampers dregla är inte så svårt som du tror.

Här är de olika saker som du kommer att behöva för att vara säker på att du har fått rätt:

* GPS datalogger titel
* Bilderna på GPS datalogger
* Konturen för GPS datalogger
* Specifikationerna för GPS datalogger

skriver en briljant GPS datalogger titel

Om du vill få massor av människor till din lista för att få de mest försäljning (eller konverteringar) du kommer att behöva ha en stor titel.

Titlar som får ett stort antal besökare som kan lätt bli kunder har följande saker gemensamt:

– Mycket relevanta sökord att en köpare kommer sannolikt att skriva i Google eller Yahoo.
– Fokus på de två mest lockande delarna av produktspecifikationen.
– Användningen av språket som kommer att fånga läsaren av hjärtat (Ord som hemliga och stark är utmärkta exempel på detta)

Att hitta den mest logiska sökord är lika enkelt som att använda gratis verktyg som Google adwords externa sökordsverktyget.

Ändå vilka funktioner du marknaden och språket du använder är verkligen upp till dig och hur mycket kontakt man har med er kundbas.

Ett fint exempel på en GPS-datalogger titel skulle vara något i stil med: GPS Receiver + Datalogger + Foto Tagger + Avstånd bildskärm

Det finns essentiallly två typer av bild, huvudbilden och bilderna support.

En bra huvudbilden bör tala om den presumtive konsumenten exakt vad de får och exakt vad den är kapabel till.

Även om detta är svårt för GPS-dataloggrar som kan ha mycket olika funktioner, men det kan göras med saker inklusive knappar och ikoner, alternativa synpunkter inläggningar i bilden och storlek dimensioner.

Andra bilder som du bör ta är grafer över enhetens kapacitet, alla tillbehör enheten ingår, alla andra vinklar som kan lägga till upplevelsen av objektet och skärmdumpar av någon programvara den använder.

När det gäller att skriva om enheten måste du vara mycket övertygande.

Den 1: a delen är där du förklarar för läsaren hur GPS logger förbättrar deras liv och hur de kan inte förmodligen existera utan den.

Den första punkten i den första delen är avgörande eftersom det är vad som kommer troligen dyka upp i Google under titeln. Håll det kort, hålla det till den punkt, hålla det kraftfulla och få de viktigaste sökord som du vill rikta en gång eller flera.

Genom att ta dessa steg kommer du att föra in mer pengar än du kan hantera och hålla kunderna nöjda och beredda att komma tillbaka.