Telefonväxel Systems – prisvärda och användarvänliga

Den mycket prisvärda och användarvänliga telefonväxel system möjligt för små företag och företagare solo att upprätthålla god kommunikation med sin arbetsstyrka, kunder och affärsbekanta och generera ett väletablerat företag image.

gör att små företag att spara på investeringar

PBX telefonsystem är en pålitlig och prisvärd telekommunikation alternativ för blivande näringslivsorganisationer. Alla funktioner i telefonväxel system kan utnyttjas utan att köpa och installera någon dyr platsbaserad utrustning eller programvara. All nödvändig hårdvara underhålls av tjänsteleverantörerna och växelfunktioner erbjuds via en värd server med bredband eller telefonnät till överkomliga månatliga serviceavgifter.

har eleganta, användarvänliga samtalshantering alternativ

PBX telefonsystem har användarvänliga funktioner samtalshantering som auto skötare, hitta-mig / följ-mig vidarekoppling, röst till e-post, fax till e-post, Automatic Call Distribution, samtal och videokonferenser, samtal väntar och mer som de små företagen att erbjuda en bättre kommunikation gränssnitt. Den automatiska skötare besvarar alla inkommande samtal med inspelade affärs hälsningar och presenter ringer med menyalternativ inklusive dial-by-förlängning, dial-by-namn och mer. Beroende på valet av den som ringer, är samtal snabbt överföras till lämpliga anknytningar. Systemet hanterar flera samtal anländer tillsammans med enastående kompetens och utför samtalsdirigering utan att skicka ut anslutning engagerade signaler.

eliminerar risken för missade samtal och meddelanden

Använda den avancerade funktionen vidarekoppling, samtal till officiella siffror kan vidarebefordras till alternativa telefonnummer inklusive mobiltelefoner eller fasta telefoner hemma, och detta möjliggör enkel hantering av företag från var som helst. Samtal kvar utan uppsikt i dessa förlängningar överförs till röstbrevlåda, så ringer att placera röstmeddelanden. Verksamheten kontoret kan koncentrera sig på sina kärnuppgifter utan att bry sig om att missa samtal. Röstmeddelanden vidarebefordras till utsedda e-postkonton, och därmed omedelbar respons kan ges till kunder från vilken plats som helst. Nytt röstmeddelande ankomster omgående larmas på mobiltelefoner också.

På grund av sin extrema överkomliga och användarvänliga funktioner, PBX telefonsystem är en gynnad telekommunikation val av låg budget företag företag.