tieus allt-i-ett VoIP & SIP Trunking företagspaket – arbeta med en stram budget Kow hur _

Vancouver baserat TieUs Technology Corporation anser att det är den mogna timing att lansera All-In-One Business paket till dem små till medelstora företag belägna i städer över hela Kanada att trimma sin VOIP kostnad. Eller för lokala företagen i Vancouver för att eliminera Utskrift kostnad som en följd av nytta av vårt speciella bunt deal och spara på frakt kostnader.
Särskilt i dessa dagar har det blivit en fråga för näringslivet män att veta hur man ska hålla sin verksamhet igång inom sina snäva budgetar. Oavsett du är de bara om att starta upp ett företag eller de som har hållits betala en ganska höga driftskostnader månad efter månad, det är en lång väg att köra, eller hur?

Se hur TieUs att skräddarsy en affärsplan som passar din telekommunikation och lokala marknadsföring utskriftsbehov som kraftigt hjälpa dig att spara mer från och med nu. Oavsett du använder traditionell PSTN eller virtuell telefonväxel, eller redan har spenderat så mycket på utskrift marknadsföringsmaterial, nu låter TieUs ge dig lösningen och tjänster som fungerar bäst för dig.

Om du är en företagare söker kostnadsbesparingar idéer för telekommunikation området, här är de riktlinjer som kan resultera i att eliminera överflödiga för PSTN (allmänna telenätet) kretsar från traditionella flygbolag. För det första får veta hur VoIP SIP Trunking kan transportera samtal till och från den plats över sin Internetanslutning. Andra, får veta hur många samtidiga samtal du behöver för att stödja och kontrollera bandbredden kan kräva, och se om det befintliga IP-PBX/PBX märke och modell kommer förenligt att arbeta med. Tredje, se om några add-on tjänster och funktioner är tillgängliga från din potentiella leverantör som T.38 Faxa stöd, tillhandahållande av DIDS, möjligheten att kombinera med personalens mobiltelefoner (de flesta små och medelstora företag dra nytta av denna funktion för att spara kostnader). Ovanstående artikel belyser planering områden ofta rörd av smarta företagare innan inrätta ett system Business Phone. Du behöver inte betala mer men får mindre. Berätta mer, och vi kommer att ge dig en lösning för att spara så mycket som 60% -80% rabatt andras affärer män nu betalar för.

Företag kan dra nytta av TieUs VOIP Business Package börjar vid $ 21,95 * en månad inklusive företagscenter linje som gäller för ovanstående funktioner som det verkligen stödjer fax (T.38 fax), DIDS med obegränsat lokalsamtal, samtal långväga lock Kanada 20 större städer, missade samtal Kolla, kortnummer, senast missade telefonsamtalet Retur, nummerpresentatör, vidarekoppling, aldrig missade samtal Back Up, e-fakturering och arkivering etc. Dessutom, för att klara av din marknadsföring utskrift behov av Vancouver lokala företag , vi är stolta över att erbjuda dig en bunt affär på marknadsföringsmaterial utskrifter såsom visitkort, Flyers, banderoller etc. som tillhandahålls av vår samarbetspartner Likoni – ePrinting Provider i Vancouver.

TieUs är en av endast ett fåtal IT-tjänster för företag att nå den prestigefyllda status Microsoft Gold Certified Partner. Med över 12 års erfarenhet av att designa, implementera och stödja komplexa Microsoft-produkter och lösningar, visade TieUs förmåga att möta kundens krav och ger högsta kvalitet på tjänster med Microsoft-baserade teknologier.

Besök www.tieus.com eller ring 604-606-0668 avgiftsfritt: 1-866-906-0668