Varför ska du få en Vonage voip

Vonage teknik kan vem som helst att ringa och ta emot telefonsamtal över hela världen med en tonvalstelefon. Vonage erbjuder kvalitet telefon levereras med förbättrade höghastighetsanslutning till Internet och dess interaktiva kommunikation portal är en inkörsport till avancerade funktioner som är tillgängliga via digital telefontjänst. Vonage är en all-inclusive-telefon som ger lokala och långväga ringer någonstans i USA, Kanada, och i vissa europeiska länder till ett lågt pris. VoIP har vunnit popularitet världen över som ett innovativt, funktionsrikt och kostnadseffektivt alternativ till traditionella telefonitjänster.

Genom Vonage, ansluter du din telefon till din höghastighetsanslutning till Internet med hjälp av adaptern Vonage telefonen. När du plockar upp telefonen, omvandlar Vonage telefon adapter din röst till data och skickar den via Internet som ett mail. Vad du behöver är en Broadband Ethernet-anslutning som exempelvis kabel eller DSL, inte uppringd tjänst, eftersom det är mer sannolikt att få tal förseningar. Dessutom är en Vonage telefon adapter som tillhandahålls kostnadsfritt, vid undertecknandet upp till Vonage, och någon tonvalstelefon. Nu vad du behöver göra är att ansluta en vanlig telefon till telefon kontakten, en nätverkskabel till nätverksporten kontakten, och en strömkabel till strömkontakten.

Nu låt oss räkna de fördelar som ger en kant till Vonage. Först och främst är-med Vonage, kan du minska din telefonräkning avsevärt, och samtala i hela världen genom att köpa lokala telefonnummer från Vonage. Oavsett om du är en telecommuter, eller har ett litet företag, ger Vonage Small Business Unlimited ditt företag allt du behöver för att maximera dina besparingar och produktivitet. Med 1500 Anytime minuter och ett stort lågt pris är det lätt att se hur Vonage Small Business Basic tjänsten ger dig. Varje extra minut är bara 3,9 cent. Med Vonage Premium Unlimited Plan kan du göra obegränsat röst över IP telefonsamtal någonstans i USA och Kanada för det låga priset av $ 24,99 per månad. Besparingen på din telefonräkning kan vara så mycket som 50 procent. Många funktioner Vonage ger även gratis som, nummerpresentation med namn, samtal väntar, vidarekoppling, 3-vägs ringer, under-nätverk samtal, förmåga att överföra, klicka-2-samtal, ringa tillbaka, Anonymous nummerpresentation blocket, och upprepa uppringning . Kontrollera röstmeddelanden via webben är mycket tilltalande. Vonage ger frihet från räkningar farhågor om familjemedlemmar är över hela världen. Om du använder telefonen mycket för att ringa rikssamtal får du snabbt enormt värde från en Vonage konto. Vonage ger frihet att välja någon riktnummer. Dess senaste erbjudande inkluderar gratis samtal till Frankrike, Spanien, Storbritannien och Italien. Vonage har en 24×7 avgiftsfritt tjänsten linje och du kan använda deras tjänster kundvård för att få svara på några frågor när du behöver det. Således har Vonage potential att ta över ditt gamla telefonnummer och överföra den till sina tjänster.